İlk tescil tarihi ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bu ruhsatta ilk tescil tarihi diye belirtilen tarih nedir?

araç 2004 model. ilk tescili 10-07-2008 yazıyor. normal tescilde benim aracı noterde aldıgım tarih 6-04-2010

bu ilk tescil nedir peki? ruhsatı değişmeden once bana aracı diğer alanın aldıgı tarih demişlerdi. ee ben aldım ama araç hala aynı tarihi koruyor.

baktım şimdi de benim ruhsatta o bölüm bş bir şey yazmıyor... merak ettim...

baktım şimdi de benim ruhsatta o bölüm bş bir şey yazmıyor... merak ettim...

ya diyorlar aracın ilk trafiğe çıktıgı tarih. ama arac 2004? galeride falanmı yatmış acaba dicem bu sefer 2 senede 60bin km olması cok inanılır degil. ben nisanda aldım 3. sahip. 2. sahibi yani benim aldıgımda benden 9 ay once almış 52-53binde

ilk tescil tarihi aracınızın trafiğe ilk çıkıs tarihidir yanı ilk sahibinin aldığı tarihtir...bizim araba 2001 model ama trafiğe 2003 yılında cıkmıs :D

oo benim araba 2 yaşında bile değil o zaman :) ama bukadar surede 60bin nasıl peki?

şirket aracı olabilir :D

pert çıkması falan olunca acaba tescil tarihi değişiyor mu ??? arkadaşımın arabası 92 mod. broadway tescil tarihi 2000 yazıyor...imkansız böyle bişey olması zaten yıllardır biniliyor bu araca....

Bu ruhsatta ilk tescil tarihi diye belirtilen tarih nedir?

araç 2004 model. ilk tescili 10-07-2008 yazıyor. normal tescilde benim aracı noterde aldıgım tarih 6-04-2010

bu ilk tescil nedir peki? ruhsatı değişmeden once bana aracı diğer alanın aldıgı tarih demişlerdi. ee ben aldım ama araç hala aynı tarihi koruyor.
Aracı sen alıp ruhsatlarıda çıkardığın zaman orada tescil tarihi olarak ruhsatı aldığın günkü tarih yazacak...

Motorlu araç tescil belgesindeki tarih aracın son sahibinin aldığı tarihtir.

Motorlu araç trafik belgesindeki tarih aracın yollara çıktığı tarihtir.

29.01.1997 yazıyor bende

Aracı sen alıp ruhsatlarıda çıkardığın zaman orada tescil tarihi olarak ruhsatı aldığın günkü tarih yazacak...

Motorlu araç tescil belgesindeki tarih aracın son sahibinin aldığı tarihtir.

Motorlu araç trafik belgesindeki tarih aracın yollara çıktığı tarihtir.

Buna göre arabam 07-2008 trafiğe çıkışlı. bu iyi ama firma aracı deyip kafamı karıştırdılar şimdi :)

ama sorun değil. araç yeterince temiz. sessiz. bana güven veriyor. :)

Geri