Güzel bir gelişme...İnşallah başkalarınıda mağdur etmezler...Tanıdığım olan oto boyaciya israrim ile yıkamacı pasta cila ücretini ödeyecek. En azından para çıkmadan yapılacak. Cam konusunda ise detailing firmalarına soracağım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel bir gelişme...İnşallah başkalarınıda mağdur etmezler...Tanıdığım olan oto boyaciya israrim ile yıkamacı pasta cila ücretini ödeyecek. En azından para çıkmadan yapılacak. Cam konusunda ise detailing firmalarına soracağım.
Belki pasta cila parasını odeyince akılları başlarına gelir. Insanlar bu zor zamanda dişinden tirnagindan arttırıp arac alıyor gelip birisi para kazanacağım dediği işe boyle saygısızlık yapmamalı.Güzel bir gelişme...İnşallah başkalarınıda mağdur etmezler...
Belki pasta cila parasını odeyince akılları başlarına gelir. Insanlar bu zor zamanda dişinden tirnagindan arttırıp arac alıyor gelip birisi para kazanacağım dediği işe boyle saygısızlık yapmamalı.
Geçmiş olsun kardeşim. Hep derlerdi düzgün malzeme ile arabayı temizleyin diye. Çok da önemsiz görürdüm ama yaşayınca anladık. Bundan sonra zorda kalsam bile yikatmam. Malesef kasap olmuş hepsi . Bundan sonra yılda bir iki detaylı temizlik yaptırırım hepsi bu.@Ersin_35 hocam Aynı olay başıma geldi bu hafta salı günü pasta cila ve cizik giderme yaptırıcam bende adamlar bütün arabayı haritaya çevirmiş
Aynen katılıyorum aklıma sen geldin direk. Kendi kendime ilk yazını okuduğumda diyordum nasıl olur ya yani fırçasız köpüklü yıkamada bu hale getirirler öğrenmiş olduk abi nasıl bir bezdir nasıl bir şeydir de bu hale geldi anlamadımGeçmiş olsun kardeşim. Hep derlerdi düzgün malzeme ile arabayı temizleyin diye. Çok da önemsiz görürdüm ama yaşayınca anladık. Bundan sonra zorda kalsam bile yikatmam. Malesef kasap olmuş hepsi . Bundan sonra yılda bir iki detaylı temizlik yaptırırım hepsi bu.
Sorun kurulama bezinde. O bez ile bir onceki aracın çamurlu yerlerini silip daha sonra senin benim arabamı siliyorlar. Bir bez 5 tl. Bana yikama parası 5 tl fazla dese yeni bez kullansa vallahi veririm. Şimdi en kötü 300 tl pasta cila yarı yarıya paylaşıyoruz. 150 tl ona ve bana zarar.Aynen katılıyorum aklıma sen geldin direk. Kendi kendime ilk yazını okuduğumda diyordum nasıl olur ya yani fırçasız köpüklü yıkamada bu hale getirirler öğrenmiş olduk abi nasıl bir bezdir nasıl bir şeydir de bu hale geldi anlamadım
Ustad zaten taş çukurlarına birsey yapamıyorlar. Onu her işlem yapan baştan söylüyor. Eğer çatlak duzeldiyse o bile başarı. İşlem yapan yerin adı ve adresini dm den alabilirmiyim.Çizik için cama adam gibi bir işlem yapılacağına inanmıyorum. Bir aylık aracımın ön camına uzun yolda taş geldi ve 1 cm kadar çatlak oluştu. Camı değiştirmemek için onarım işlemini tercih ettim. İzmir Kahramanlar'da bulunan bir firmaya gittim. Görevli aracın kaskosu varsa camı değiştirelim dedi. Ben de kaskom yok dedim. Reklamlarınızda boyutu 50 kuruşa kadar olan cam çatlaklarını onardığınız yazıyor, benim hasarım daha ufak dedim. Onarım işini yaptılar, çatlak artık görünmüyor ama taşın geldiği yer belli.
Adını şu an hatırlamıyorum ama yeri çok kolay. Kahramanlar'da yoncanın ayağının dibinde özel su hastane var, onun karşısındaki iş merkezinin (Anemon oteli geçince) alt katında.Ustad zaten taş çukurlarına birsey yapamıyorlar. Onu her işlem yapan baştan söylüyor. Eğer çatlak duzeldiyse o bile başarı. İşlem yapan yerin adı ve adresini dm den alabilirmiyim.