Impo gitti vts geldi :d

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan k@dir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun Kadir abi gerçekten sıkı makinalar:) ayrıca 185 hp çok güzel ;) bir tek kanatları eksik :D :D :D
walla beni eskilere götürdün :sorry: ara dönemde 2001 model bal rengi vardı :cry::cry::cry:ama nedense önünü hiç sevemediydim :) bide aracın geçmişide kötü olunca zaten fazla durmadıydı ama benim için 1-2 ay rüya gibi geldi geçti ;) çok güzel makinalar bide böle temiz bulunca tadından yenmez ;)

kazasız belasız günlerde kullan Kadir İmpoda süperdi buda kral makina :D

kadircim kazasız belasız sürmeler ama bana sözün vardı 61 plakaylan koyacakdın resimleri hani 61 hiç gözükmemiş...

fordçu impocu saxocu sırada ne var merakla bekliyorum:D:D:D

bu araba serkanı az aşşağı almadı arkadaslar hehe :D:D:D:D:D serkan şaka bir yana hiç denedinizmi bununla?

bu araba serkanı az aşşağı almadı arkadaslar hehe :D:D:D:D:D serkan şaka bir yana hiç denedinizmi bununla?
bahadır kanka 186 beygir neyini deniyecem:D hem ben dize pejolara takılıyorum:D:D

Ya Kadir adaletmi abicim şimdi senin bu yaptığın trafikte belkide Kardir dir diye butun imprezaların içine giriyoduk nerdeyse pişt kadir nbr falan diyebilmek için olmadı şimdi ya şimdi gözümüz mavi citroen saxo arayacak :(
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

Kadir
Kazasız Belasız Güle Güle Kullan
Hayırlı Olsun

KADİRİM SATMIŞSIN SAXO'YU :D:D hayırlı uğurlu olsun komedisin yav :D:D tam ticaret adamı

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. hepimize kazasız belasız sürüşler.

serkan kardeşim senin resimler daha durayo çekecem merak etme.

serhan olmadı o iş hayırlısı dedik :)

Geri