14 Tem 2010 #31 _eRAy_ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Nis 2008 Mesajlar 2,386 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et maşallah kazasız belasız ön farları siyaha boyatırsanız panjuru siyah kaplatırsanız dahada güzel olur kanımca
maşallah kazasız belasız ön farları siyaha boyatırsanız panjuru siyah kaplatırsanız dahada güzel olur kanımca
14 Tem 2010 #32 HALİL_06 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Şub 2010 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et şu dacianin bi modeli vardi araç ayni ona benziyor buldum...dacia sandero gibi
15 Tem 2010 #33 viper&viper Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Şub 2009 Mesajlar 1,303 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 46 Siteyi ziyaret et Hocam bence yakışmış, araba henüz modifiye anlamında boş olduğu için bahsedilen STI jantlarını alsan da sonuç pek değişmedi kanımca. Daha şık bür görünüm için yay tavsiye ediyorum,
Hocam bence yakışmış, araba henüz modifiye anlamında boş olduğu için bahsedilen STI jantlarını alsan da sonuç pek değişmedi kanımca. Daha şık bür görünüm için yay tavsiye ediyorum,
20 Tem 2010 Konuyu Başlatan #34 bekir0606 Kayıtlı Kullanıcı 65-Van Katılım 5 Mar 2009 Mesajlar 346 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et HALİL_06' Alıntı: şu dacianin bi modeli vardi araç ayni ona benziyor buldum...dacia sandero gibi Genişletmek için tıkla ... başka benzetecek araba bulamadın mı abi yaw
HALİL_06' Alıntı: şu dacianin bi modeli vardi araç ayni ona benziyor buldum...dacia sandero gibi Genişletmek için tıkla ... başka benzetecek araba bulamadın mı abi yaw
20 Tem 2010 Konuyu Başlatan #35 bekir0606 Kayıtlı Kullanıcı 65-Van Katılım 5 Mar 2009 Mesajlar 346 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Siteyi ziyaret et viper&viper' Alıntı: Hocam bence yakışmış, araba henüz modifiye anlamında boş olduğu için bahsedilen STI jantlarını alsan da sonuç pek değişmedi kanımca. Daha şık bür görünüm için yay tavsiye ediyorum, Genişletmek için tıkla ... açıkçası aracı daha fazla kurcalamayı düşünmyorum
viper&viper' Alıntı: Hocam bence yakışmış, araba henüz modifiye anlamında boş olduğu için bahsedilen STI jantlarını alsan da sonuç pek değişmedi kanımca. Daha şık bür görünüm için yay tavsiye ediyorum, Genişletmek için tıkla ... açıkçası aracı daha fazla kurcalamayı düşünmyorum