İnanmıyorum :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kaçak olma ihtimali var:(Çünkü geçenlerde arabaya binerken elektrk çarptı beni.Arkadaşa söyledim o dokundu bişey olmadı.Bende sorun var heralde diye önemsemedim ama:)

bence önce aktarma yap arabanı biraz çalıştır doğruca servise gidip kaçak kontrolü yaptırıp varsa düzelttikten sonra akünü şarja ver yoksa tekrar durduğu yerde boşalır...

Kaçak olma ihtimali var:(Çünkü geçenlerde arabaya binerken elektrk çarptı beni.Arkadaşa söyledim o dokundu bişey olmadı.Bende sorun var heralde diye önemsemedim ama:)
O sendeki statik elektrikten kaynaklanıyordur. Aracını takviyeyle çalıştır kutup başlarına dikkat et araç çalıştıktan sonrada biraz gaza bas arabanın yürümesine gerek yok olduğu yerde gaz ver yeter o şarz eder. Akünün üzerinde tarihi vardır bi kontrol et olmazsa bi elektrikçiye götür ölçtür akünü ömrü bitmişse yenisini al yoksa başın ağrır. Yüksek volumle müzik dinlemek aküyü daha çabuk bitirir.

akü gidince cok kötü oluyo ya bizim astra da nasıl olduysa artık arabayı calıstırmayı bırak gösterge ısıkları bile yanmıodu yeni akü taktırdık

Benimde başıma geldi bu malesef arabayı ilk aldığım zamanlarda, kısalar açık kalmış 4-5 saat süreyle. Arabadan çıkarken çıkan uyarıyı duymamışım :)
Döndüğümde kapılar ve aynalar normal açıldı orada son canını verdi demek :D
Farlar xenon olduğu için fazla yakmamıştır diye düşündüm yoksa bitirirdi sanırım. Babamda dalga geçmişti yeni araba aldın bozuk, benimkiyle takas edelim die 94 tipo :D:D
Ara kablo alıp tipo ile bağlamıştım sonra bir sorun çıkmadı, ara kablo arabada duruyor her ihtimale karşı :)

geçmiş olsun.başka bir arabadan takviye ile iş hallolur

safe güvenli demek:)

yokuş aşağı ise vurdurabilirsin..Debriyajı yumuşak bırak..

akü bitmiş senin ya.bence ya şarj ettir yada yeni akü al.ama sakın vurdurma yaaa.sakıncalı.safe olayı ise,araçta elektrik lmadığı için güvenli konuma almış.kodu gir tekrar çalışır.geçmiş olsun

O Safe teyip için sadece sanırım..

Geri