Ynt: insanların aracıma yaptıklarından bıktım
Serefsizler nasil kiyiyorlar anlamiyorum yaaa.
Serefsizler nasil kiyiyorlar anlamiyorum yaaa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendileri alın teri dökmediği için onlara kolay geliyor 31agryyybulent_tnt link' Alıntı:Serefsizler nasil kiyiyorlar anlamiyorum yaaa.
sağolun sizede geçmiş olsun diyelim,bu tür yaratıkları malesef durduramıyoruzturbocosmo61 link' Alıntı:Sayın ulas79 geçmiş olsun,sıkmayın canınızı bende de sizinkilere benzer,bazı şerefsizlerin yaptığı sanatsal şeyler var,rötüş yapmakla yetindim,çünkü servis müdürü bile üzülerek ancak bunu yapabiliriz komple boyamadan dedi.Sizinkiler paralel iki çizgiymiş,bana X yapmışlardı
sağolun sn dinojasie,bende şuan iyiki karşılaşmamışım diyorum çünkü o sinirle gerçekten napardım bilmiyorum.dinojasie link' Alıntı:Dediklerinize tamamen katılıyorum. gecmiş olsun gercekten hoş bir manzara degil. Bazende acaba bunu yapanlarla karşılaşmadığımız da iyi mi oluyor diye soruyorum kendi kendime. İnsanın o halde neler yapabileceginin ucu açık çünkü. Sonradan daha çok pişmanlık duyacağımız şeyler yapabiliriz çünkü.
dinojasie link' Alıntı:Dediklerinize tamamen katılıyorum. gecmiş olsun gercekten hoş bir manzara degil. Bazende acaba bunu yapanlarla karşılaşmadığımız da iyi mi oluyor diye soruyorum kendi kendime. İnsanın o halde neler yapabileceginin ucu açık çünkü. Sonradan daha çok pişmanlık duyacağımız şeyler yapabiliriz çünkü.