İnsigna tekleme p300-3001-3004 arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Turbinci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Turbinci

Kayıtlı Kullanıcı
80-Osmaniye
S.a arkadaşlar 2010 1=6 turbo insigniam benzin LPG fark etmeksizin özellikle düşük devirlerde durmak trafikte bir anda arıza ışığı yap sönüyor tekleme yapıyor ve araç 3 bin devri geceniyor rolentide sarsıntılı çalışıyor.istop edip 5 dk bekleyince çalıştırıp devam edebiliyorum LPG'de daha sık yapıyor benzindede yapıyor.bu konuda bilgisi olan başına gelen çözüm bulan varsa yardımcı olursa sevinirim araştırma göre krank sensörü ve eksantirik konum sonsoru olduğunu soyeleyen ustalar oldu.direk başına gelmiş çözüm bulmuş arkadaşlardan yardım bekliyorum

Bobininiz ve bujileriniz ne durumda? Bobin orjinal mi?

Merhaba kardeşim üzerindeki bobin Delphi marka bobin denedim aynı dorunu verdi bujileri yeni kardeşim

Orjinal bobinle deneyin. Tesisatınızı gözden geçirin.

• Beğen
Tepkiler: Turbinci
Hocam selamın aleyküm hayırlı çalışmalar herkese 2 hafta önce bende de aynı sorun oldu buji bobin Delphi aldım değiştirdim geçti fakat yaklaşık 3 gün önce yine yokladı motoru dinlendirdim bende ki OBD2 cihazı ile arızaları sildim bu gün yolda gidiyorum 1.5 saat gittim yapmaya başladı daha da 5.30 saat yolum var dedim böyle gitmez Tokat sanai ye bıraktım aracı sibop yanık falan dedi yahu çok canım sıkıldı durduk yere bir ton masraf Allah kahretmesin duzeltebilen var mı aracı Allah rızası için yazın

Umarım direk subap demeden bobin buji kontrolü yapmıştır. Yada biraz soğumasını bekleyip kompresyon testi yapmıştır. Direk sübap demesi pek hoş değil.

Ben hepsini yaptırdım zaten kompresyon 130 vurdu hepsinde ama üçüncü gözde hafif yağ vardı buji bobin yeni

Ben hepsini yaptırdım zaten kompresyon 130 vurdu hepsinde ama üçüncü gözde hafif yağ vardı buji bobin yeni
Yanma odasındaki yağda sağlıklı ateşlemeye engeldir. O yüzden bu hataları almanız normal. Fakat yanma odasında yağ demek sekmanların zayıfladığının belirtisidir.

• Beğen
Tepkiler: Dinçer
Yanma odasındaki yağda sağlıklı ateşlemeye engeldir. O yüzden bu hataları almanız normal. Fakat yanma odasında yağ demek sekmanların zayıfladığının belirtisidir.
Eyvallah hocam bakalım Allah nasip ederse yarın sabah otobüsle gidecem ustanın yanina ne yapmış

Geri