insignia 1.6 cdti sport

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ulas79

Kayıtlı Kullanıcı
09-Aydın
Siteyi ziyaret et
astra j 1.6 T yi sattıkdan sonra bunu aldım şimdilik memnunum bakalım ileride ne düşüneceğim :)

119t404.jpg

2zxo4ci.jpg

4uue0l.jpg

10fxo34.jpg

buda tanıtım videom

https://youtu.be/AHnilxiJfNk

teşekkürler.

Kazasız belasız kullanın arac sıfır galiba piyasası nedir bu makinanın. Cok güzel saglam araba maddiyat iyi olsa almayı düşündühüm tek sedan.

Kazasız belasız kullanın arac sıfır galiba piyasası nedir bu makinanın. Cok güzel saglam araba maddiyat iyi olsa almayı düşündühüm tek sedan.

eyvallah,opsiyonuyla birlikte liste fiyatı 119 bin

Hayırlısı olsun güle güle kullanın.. Bende gecen hafta salı günü teslim aldım 1.6 CDTI Otomatik Cosmo + Sunroof.. 500 küsür km yol yaptım İstanbulda su an gayet memnumun performans ve tüketim olsun.. Sport donanım alıcaktım normalde inceledigimde arkadan sol tek krom egzoz cıkıs zayıf olmus.. Cift cıkıs istiyorr :) (sol ve sag taraftan) 19" jantlar
Beyaz renge cok uymus gayet basarılı..Kazasız belasız kullanın iyi sürüşlerr

Keep Calm and DSC Off [emoji6]

Hayırlısı olsun güle güle kullanın.. Bende gecen hafta salı günü teslim aldım 1.6 CDTI Otomatik Cosmo + Sunroof.. 500 küsür km yol yaptım İstanbulda su an gayet memnumun performans ve tüketim olsun.. Sport donanım alıcaktım normalde inceledigimde arkadan sol tek krom egzoz cıkıs zayıf olmus.. Cift cıkıs istiyorr :) (sol ve sag taraftan) 19" jantlar
Beyaz renge cok uymus gayet basarılı..Kazasız belasız kullanın iyi sürüşlerr

sağolun sizin aracınızda hayırlı olsun,egzos işi şimdilik kalacak bütçeyi baya zorladık :)

sağolun sizin aracınızda hayırlı olsun,egzos işi şimdilik kalacak bütçeyi baya zorladık :)

Tesekkür ederim :) Daha sonraki asamada yaptırabilirsiniz..İlerde bnde düşünüyorum sol ve sag tek cıkıs egzoz ;) ( su zamana kadar bütün arabalarımda egzoz cıkısı wardı) Forumdan haberleseriz o zaman..

birde aracı yıkanmış ve kapılardaki beyaz bantlar çıkmış şekilde paylaşayım :)

i5dqbl.jpg

24dq4g5.jpg

w60k3.jpg

mn0nsy.jpg

qsa4k4.jpg

2d8if7p.jpg

Geri