Insignia 1.6 T Edition

yakında eklenir meraketmeyin, birebir olmasa da photoshop ile denemelerimde en çok kırmızıyı yakıştırdım ben, tabi OPC 20" jant taktım hyper black renginde.. şahane oldu

18'' 19'' hatta 20'' jantlar görüntü olarak güzel. Ancak aracın kullanımına bakıldığında benim şahsi fikrim 18'' olmsa bile diğer seçeneklerin aracı yoracağı ve performansından götüreceği yönünde. Bir de en önemlisi Ülkemzin güzel (!) yollarında 19'' ve 20'' lerin nasıl dayanacağı

hayırlı olsun allah kazasız belasız bınmeyi nasip etsin..cok iyi bi secim:)

hayırlı olsun çok güzel
bir şey sormak istiyorum bu jantlar kaç inç yaa lastıklerin balon gibi yanakları var

sevgili CAN, hayırlı uğurlu olsun, bende İNSİGNİA 1.6 T edition + elegance paket aldım, ama araba daha yok, hala beklemedeyim, inşallah 1 aya kadar gelecek. arabanın bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemiştim. bir tane bayiden önceden sipariş verilmiş bir tane buldum, zaten hazır paket olduğu için üzerine ekleme ya da çıkarma yapamıyorum. ben teknik gri renk buldum ve onu aldım. aracı daha görmediğim içinde birşey soracağım. senin aracında elegance paket harici ilave donanım var mı? mesela arkadaki çift egzos borusu standart mı? tekrar güle güle kullan, darısı diğer arkadaşlara inşallah...

Sana da hayırlı olsun aracın. Diğer konuda da dediğim gibi çift çıkış satndart. Elegance paket dışında ekstra donanım yok

Geri