İnsignia Alacağım ...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bRs*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten a ve b sınıfı mercedesler o kadardandikki alman arabası bile denmez ancak c sınıftaki konfor bile inanın 7 serisi bmw de yok kim ne derse desin zaten e serisi üst sınıfın en iyisi bide mercedes S serisi adında uçak yapmış :D:D:D onlarda güzel:D

Geçen MB bayisine sormuştum, Amg paketli C 180 2011 modelleri 12bin avantajlı veriyorlardı, en son 45 bine bırakırız demişlerdi.

yaw oda varda aslında haklısın bak düşünülür dedim ama alınmaz ben olsam en azından almam yani sıkarım kendimi az daha ne de olsa 1 model az değil eğer hiç çıkamıyorsam 2012 ikinci el bakarım söle 5 10 binde sıkışıp satanlar ouluyor ya ama genede 45 binde amg iyi yani:D

2 ay önce arkadaşıma c180 amg aldık 2011 model . araç 10 bin deydi ve 95 milyara alındı. yakıt benim astra ile hemen hemen aynı yakıyor. ama sürüş keyfi süper bir araç..

Benim patronumda var 2.0 CDTI 130 BG'lik.Yaklaşık 3 ay önce sıfır km olarak satın aldı.Şuan 4.500 KM'de.Yakıt konusunda çok fazla bir bilgim yok ancak, yol tutuşu fena değil.Bana sorarsanız 160 BG'lik olanı alın derim.Bazen 130 BG yetmiyo gibi geldi bana.Bi arkadaşımda 3.20 D var gaza bastığın zaman gücü hissedebiliyorsun ve daha zevkli bir kullanım sunuyo adeta.Dışarıdan bakıldığı zaman heybetli bir görüntüsü var ancak,iç hacmi çokta geniş değil doğrusu.Patronum dışına bakıp içide geniş olur mantığını kullandı ama yanıldı maalesef :))
Motoru pek sessiz çalışmıyo ve kabin içinede yansıyo bu durum bilginiz olsun.Kısacası benim tercihim bmw-mercedes-audı tarzı bir araç olurdu...
Hayırlısı olur inşaallah :))

bmw nin dizel versiyonları neden bukadar içeriye ses alıyor anlamış değilm 320 d 530 d 535 d hepsini kullandım ama hepside aşırı ses alıyor içeriye

siradan mercedesler yasli arabasi insignia alinirsa dolu alinmasi lazim yoksa tati olamaz insignia mi audi a4 arasinda tercih olamali

Geri