insignia baz fiyatı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar, sanki insignia sadece 1.6 115 hp olarak satılacak gibi yaklaşıyor nedense.. model ürün gamında 2.8 v6 280hp de var, buyrun bastırın parayı ondan alın ozaman :)

ayrıca passat 1.4 de ürün yelpazesinde var hatırlatmak isterim.. insignia baz benzinli motoru 1.6... bu motorun hacmidir. yani 4 silindirli bir motorda 4 tane silindirin strok mesafesinde oluşturduğu yanma odalarının toplam hacmi.. rakamlara bu kadar takılmanın manası nedir? yani 2.0 olsa oo süper mi denilecek?
1.6 ile 2.0 motor arasında sadece 0,4 lt hacim farkı var, bir kutu kola hacmi kadar!!!
bu derece motor hacmine takılmayın, bunun altında satış politikası üretim maliyetleri ve vergi dilimleri var... ayrıca 1.6 lt motor 115 hp güc az olarak nitelendirelecek değerler de değil.. hatırlatmak isterim..

bunu şu formulle açıklarsak almanyadaki fiyat + % 18 kdv + % 10 ötv + kar payı = insignia :D olabilir kanaatindeyim

arkadaşlar hepimizin gözü aydın Opel bombayı önümüzdeki aydaki Paris Otomobil Fuarında patlatıyormuş, 1.6 Turba 180 Hp ve 2.0 Çift Turbo Dizel 190 Hp. 'lik iki yeni motorunu piyasaya sunuyormuş.
Artık hiç bir şey eskisi gibi olmıyacak.................
1.6 Turbo 180 Hp. olan elbetteki benzinli, herkesin beklediği düşük hacimli yüksek güçlü yol canavarı
Opel şu anda patlama yapmak ve yapmamak arasında bir yerde artık, Şayet fiyat politikasını çok akıllı yapabilirse İnsignia'nın D segmentide nerdeyse muadili kalmayacak, tüm rakipleri nal toplayacak. Beldike de artık bu güçlü motorlarla İnsignia Artık A6, E 200 Comressör, BMW 5 serisi ile anılmaya başlayacak.
E sınıfında anılması kulağa hoş geliyor ama, D segmentinden çıkması demek fiyatınında çıkması demek bu da ayrı bir tehlike , tabii ki Ekonamik durumu D sınıfındaki araçlara hitap eden müşteri kitlesi için

insignia nın 1.6 baz donanımlısının almanya fiyatı 22700 euro

almanyadaki araçların fiyatları ile kıyaslayıp türkiyedeki fiyatlara oranlayınca insignia fiyatlarının 43000 ytl civarından başlaması gerekiyor ancak 1.6 baz donanım da ledli far cam kenarlarındaki krom kaplamalar fln yok ve jantlar 16 inç:( (en azından almanyada satılanı böyle )

1.8 i 60 milyar falan gibi duydum ama siz ne dersiniz..bana fiyatı fazla gibi geldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri