Insignia Fotolari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Goklife
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok guzel olacaga benzıyor takıp edemıyorum ama 6 ileri sanzuman joyıstıck vıtes degılmı degılmı

hatchback modeli olduğu için silecek bu iyi değil sedanı daha güzel HB ters bana:)bence araba mükemmel

silecek zorunlu mu hb'de?ya da daha şirin yapsın,resmen deynek gibi duruyor.

Bence Astranın 2000 yılındaki başarısını yakalar. Malum o yıl ülkemizde satılan her 7 araçtan biri Astraydı. Şimdi de İnsignia olsun.

ülkemizde gün geçtikçe C ve D segmenti satışları artıyor ancak D segmentinde yer alan bir model olarak satılan her 7 araçtan 1'i olması gerçekten büyük başarı olur. bakalım Ekimde İstanbul Autoshow, Insignia Türkiye Lansmanı ile satış rakamlarını görmeye başlayacağız...:)

vauxhall logosu fotodakiler gerçi farketmiyor ikiside opel
yüksel kardeş sen bu konuda tecrübelisin baya.bu vauxhall opel bünyesindeki ayrı bir markamı?bu insignia inşallah bu logoyla değil de opel logosuyla gelir türkiye ye:)

opel bünyesinde ama tamamen aynı benim opel sohbetleri kısmında açtığım başlıkta detaylı anlattım işte linki
http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=33407
biraz uzun ama okuyanların opel hakkında düşüncelerinin değişeceğine eminim ilker abi okursan sevinirim başlık gerilere kaçıyor uzun olduğunu görünce kimse okumuyor sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri