- Konuyu Başlatan
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. biraz cebimi zorlucak gibi ama dizel bakıyım artık napalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçenlerde bir lpg li insignia turbo teklifi vardı buradaki arkadaşlara sordum tamamen olumsuz yanıtlar aldım.Lpg nin insignialarda subap erimesine dolayısıyla 5000 liradan fazla bir masraf açtığını söylediler.Dizeli ise gayet yüksek fiyatlarda.O fiyata 5.20D bmw ler var piyasada çok temiz.
Bunların dışında genel olarak tercih edilebilecek bir araç.1.6 turbo lar benzinde çok güzel bir tat bırakıyor ayaklarınızda.
dizel insignia en düşük liste satış fiyatı 104bin lira kampanyalı 77bin lira...60-70Binlere Nerde Temiz 5,20D var ? Sıfırı zaten 2 insignia alır.
sayın marmaralı;kullandığın aracı neden değiştirmek istiyorsunuz?
şuanda astra kulanıcısıyım. önceden vectra b kullanıyordum. kısa zamn içinde vectra c ye geçmeyi düşünüyorum. bundan dolayı sordum.
araçta beyenmediğiniz yani sıkıntı oluşturan bir durum mu oldu acaba. birde 1.6 kullanıyorsanız performans açısından tatmin edici bir araçmıdır ?
cruze ve vectra arasında kalmıştım. ikiside 1.6 motor cruze 124 hp , vectra 105. değerlere bakınca cruze daha perfırmanslı duruyor ama cruze kullananlar genelde perfırmanstan şikayetçiyken vectra da bu şekilde bir şey pek görmedim.
sizin aracı değiştirme sebebiniz performansımı acaba?
dizel insignia en düşük liste satış fiyatı 104bin lira kampanyalı 77bin lira...
sanırım arkadaş sıfırından bahsetmiyor. İkinci el temizi de şu olmalı..Dizel 5,20 Fiyatınada bakın ozaman. Sıfır fiyat konuşuyorsak 100 Bİn euro civarında fiyatlar...
İnsignia Tavan Taban Fiyatlarıda 77.Bin 104 Bin az fark varmış doğrusu
sanırım arkadaş sıfırından bahsetmiyor. İkinci el temizi de şu olmalı..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-cizik-yok-en-temizi-gercek-km-77185774/detay