İnsignia kullanıcıları; veriler doğrumu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haydut25
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
buda galericiden araba alınmaz tezini doğruluyor :D

Benim sattığım arabalar düşük kilometre ve yüksek modelli araçlar olur.Sadece bir kere bir araçtan şikayet geldi 1 saat sonra sorgusuz sualsiz müşterinin arabasını geri alıp parasını geri verdim.Galeriden araba alınmaz diye bir şey yok.Her galeriden araba alınmaz.Allaha çok şükür henüz hiç şikayet gelmedi ve bahsettiğim aracı alan müşteri bugün yanımdaydı.Arabanın jantlarını faland eğiştirmiş birde blow off denen aletten taktırmış falan onları gösteriyordu ve arabadan d gayet memnun.Ha yeğenimin arabayı alıp gezmesine gelince evet gezdi.Ama benim galerimin önünden arabayı alıp tek bir çizik bile bırakırsa o ayki maaşını alamayacağını ok iyi bilir ve ona göre araba kullanır.Araba satan her kişi veya galeri dürüst olmayabilir fakat bu piyasada tutunmak istiyorsanız dürüst olmak zorundasınız.3 kuruş kar elde etmek için 3 müşteri kaybederseniz o 3 müşteri ertesi gün 30, bir sene sonra 300 müşteri kaybı olur.Ha yok mu?Çürük arabayı fiber macunla yamayıp dışına tek kat boya attırıp tabanına da zift attırıp çürüksüz bakımlı diye satan, diferansiyele ağaç talaşı doldurup diferansiyel sesini kesen, motora yağ yerine koruyucu doldurup yağ yakmıyo diye kakalayan bir çok galeri var piyasada.Aksesuarlı bir araba geldiğinde jantlarını söken, teybini tesisatını söken, renkli camlarını bile! çıkma düz camla değiştirip 3 kuruş kar peşine düşen galerilerde var.Hatta adamın teki bir doğandan sparca koltukları söküp 97 model arabaya 91 model arabanın koltuğunu takıp üstüne de 30 liralık kılıf geçirip öyle sattı.Ben bunları en yüzeysel şekilde anlatıyorum.Ama espri olarak ta olsa, bütün galerici esnafını bu kapsama sokmamakta fayda var.DEdiğim gibi, Allahıma şükür şimdiye kadar hiç bir müşterim senden aldığım arabada bu arıza çıktı diyerek karşıma geçmedi, bir kişide bir sorun yaşadım onda da arabayı geri aldım aslında arıza dediği çok komik bir durumdan ibaretti.Bir geçme aparatının olduğu yerden çıkıp tuttuğu parçanın aracın kaporta aksamına vurmasından başka birşey değilmiş :)

Insignia'nın rengi neydi ve güneydoğu illerinden birine mi sattınız?

Güneydoğuya değil.Batı tarafına sattık müşteri bir askeri personel geçici görevle gelmiş.

geçenlerde başka forumdan birisi İstanbul'da galeriden Insignia aldı da o yüzden sormuştum.

Güle güle kullansın diyelim :)

-----

Son düzenleme:
Beni veya yeğenimi tanımadığınız için bu şekilde çamur atmanız normal.Yok drift yapıyomuş yok zorluyormuş yok bilmem ne.Gözünüzle gördünüz mü ki bilnçsizce bu ithamlarda bulunuyorsunuz?Amaç drift olduktan sonra zorlama olduktan sonra şu anda galeride duran arabayı alması daha mantıklı çünkü çok daha güçlü ve dengeli bir araç mevcut.Ayrıca, emanet değil peşin para karşılığı sahibinden alınmış bir araba.Öyle bilmediğiniz tanımadığınız insanlar bir kaç galerici tanıyor diye bilinçsizce sözlerle lekelemek ahlak sınırlarının tamamen dışında.

----------

Son düzenleme:
Arkadaşım bak bilmiyorsun, bahsettiğin ve şunu bunu yaptı diye itham ettiğin kişileri tanımıyorsun.Aracı kullanırken o kişinin yanında değildin.ilmediğin görmediğin konularda iftira atıyorsun!İftira ise ahlaksızlıktır!Bir insan arabasında çocuk koltuğunda oturan 1,5 yaşında bir çocuk ve eşi varken nasıl drift yapar söylermisin?Sen tamamiyle paranoyak ve insanları suçlamayı kendi kafanda kurduğun bazı resimleri insanlara yapıştırmayı alışkanlık edinmişsen bu senin sorunun.Evet bir ışıkta denk geldiği bir bmw ile kalkış yapmış, alan kişiye de bunu belirttim.Ayrıca araba ''peşin para ile sahibinden satın alınan'' bir araç kırsa da bursa da olan benim parama olur kimseyi ilgilendirmez.Bak orada birşey daha yazdım işine gelmemiş okumak!''Bir tıkırtı yüzünden sattığım aracı peşin parayla geri aldım.''Ayrıca, benim sadece memleketimdeki bağdan bahçeden olan gelirim, bir senede galeriden kazandığım paranın 4-5 katı, yani üç kağıtçılıkla kazanılacak paraya ihtiyacım yok.Bilmiyorsun, görmüyorsun, bahsettiğin insanları tanımıyorsun, fakat kafanda kurduğun resimleri yapıştırıyorsun.Bunun adı ahlaksızlıktır!Son mesajında küfürden tehditen bahsetmişsinde bunlar çocukça işler ortaokul çocuğumuyuz biz ya :) İki mesajında da bana yapıştırmaya kalktıın ithamlara bakarsak sende biraz paranoyaklık var sanırım.

Forum yöneticilerini bu kişiyi bana itham ettiği suçları ispat ettirmeye davet ediyorum.

Saygı ve sevgilerimle.

-----------

Son düzenleme:
Geri