Insignia 'nın ÖTV indirimli fiyatları Burada

arkadaşlar az önce kaporayı yatırdım 1.6 edition elegans paket metalik siyah. 45250 ytl. bundan sonra hayırlısı olsun. bu arada sivastan aldım. ellerinde 1 tane daha var teknik gri elegans paket düşünen varsa.

Hayırlı uğurlu olsun fiyat çok iyi.
Aldığınızda görüş ve Fotoları paylaşırsanız seviniriz.Merak Ediyoruz :D

az önce kadırgaya gidiyodum :D sem tuningin olduğu caddede siyah bi insigniayla karşılaştım.. ilk kez yolda gördüm çok heycan yaptım sellektör flan yapıcaktım dondum kaldım.. görünüşü çok güzel gerçekten.. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.. kan akıtmayı unutmayın

arkadaşlar az önce kaporayı yatırdım 1.6 edition elegans paket metalik siyah. 45250 ytl. bundan sonra hayırlısı olsun. bu arada sivastan aldım. ellerinde 1 tane daha var teknik gri elegans paket düşünen varsa.

Sanırım sizin aldığınız 1.6 115 hp eğer turbo ise dier kalanı ben hemen sipariş edeyim :)

Çünkü Ankara'daki bayiiler 1.6 turbonun fiyatı nette 47800 olarak açıklanmasına rağmen 50 den bir kuruş aşağı inmiyorlar

hayırlı olsun

arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. gerçektende almayı düşünen varsa bence hiç düşünmesin. düşününce işin içinden cıkılmıyo. ben aldım rahatladım birde kavuşursam arabaya daha cok rahatlayacam.

hayırlı olsun nusret abi insignianın a'dan Z'ye tüm detaylarını senden beklıyoruz.

mercedes c180k 160hp 36bin€
aah aah

Geri