Insignia OPC Nürburgring'de yakalandı

Vladimir

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar Insignia OPC Nürburgringde testleri sırasında objektiflere yakalandı. Yeni geliştirilen 2.8 V6 motor 300hp güç üretiyor ancak tork değerleri halen sır gibi saklanıyor. Opelin açıklamasına göre V8 motorun sürüş özelliklerine sahip olacak olan Insignianın motorunda 2.ci nesil TwinScrolll Turbo ünitesi yer alıyor. 300hp gücü Insignia 4.cü nesil Haldex akıllı kavrama sayesinde yere aktarıcak. XWD sadece dingiller arasında değil, arka tekerlekler arasından da tork dağılımı yapan aktif idare sistemi ile donatılmış. İşte fotolar ;
9080819.007.Mini1L2.jpg

9080819.007.Mini2L2.jpg

9080819.007.Mini3L2.jpg

9080819.007.Mini4L2.jpg

9080819.007.Mini5L2.jpg

Hatchback model hemde ! vaay, ben bu modelde bekliyordum fotoları :)
:)
opelinsigniacoupekk7.jpg

yüksel motor ok verilen bilgiler de ama araçta opc tamponlar yerine std model tamponlar görünüyor.. tamponları gizliyorlar mı diyorsun?
ancak motor ve aerodinamik testlerde OPC tamponların verdiği sonuçlar normal tamponlu araca göre farklılık gösterecektir. bu sebeple test aracında da tamponların OPC olması gerekmez mi?

bu fotolar sonuçta spy aracı gizlemek zorundalar bu arada Opel resmi olarak açıkladı artık GTS yerine Fastback adını kullanıcak 70li 80li yıllarda olduğu gibi

ön tamponda nasıl bir gizleme yapmışlarsa arka tamponda da öyle bir gizleme yapılması gerekir, OPC tampon ve maşpiyer vs...

sanırım bu SPY fotolar Insignia 2.8 v6 motorlu modele ait :)

fren disklerine ve kaliperlere bakarsaniz buyuklugunden opc oldugu belli :D
opc tamponlu modeli ruzgar tunelinde deniyo olabilirler...

fren disklerine ve kaliperlere bakarsaniz buyuklugunden opc oldugu belli :D
opc tamponlu modeli ruzgar tunelinde deniyo olabilirler...

2.8 lt v6 300hp bi araç sonuçta, kaliperler ve diskler elbette büyük olacak:) ama bu OPC olduğu anlamına gelmiyor, rüzgar tünelinde deneniyor evet doğru, öncesinde de sanal ortamda deneniyor ancak her koşulda gerçek test zorunlu.
örnek verecek olursak BMW tüm çarpışma testlerini sanal olarak yapıyor CATIA programı ile ama yine de gerçek testi de yapıyor.

bilemiyorum bunlardan daha iyi bişeyler olması gerekiyor bence Insignia OPC'nin ama yine de fotolardaki gibi maşpiyer tampon vs göremediğim için aracın OPC olmadığı yönünde düşüncelerim.. bilgiler ve yükselin konuya olan hakimiyetini iyi biliyorum ancak bu şekilde bir detay gözüme takıldı.. testlerin arac gizli de olsa SPY foto da olsa bu şekilde tamponlarla yapıldığını biliyorum yalnız...

carphoto2308445jr4.jpg

carphoto2308535sw2.jpg

Bu arada Yüksel alttaki fotoda görünen ilk SPY fotolardan yapılmış Photoshop örneklerinden mi yoksa Insignia CC tarzı bi model mi? bilgin var mı? ( passat CC ye rakip mesela :) ne dersin ?? )

2f11d6f158f44b89a5f8665ar1.jpg

yok yok gerçek opc yurtdışında birçok sitede verilmiş opel artık opc bodyleri değiştiriyor bu corsa işe gerçekleşti dikkat ettiyseniz corsa ile jantlarda değişti opel opc de komple değişikliğe gidicek test edilen aracın bodysi olmaması opc olmadığı anlamına zaten gelmiyorda şimdilik saklamak niyetinde anlaşılan sürpriz yapıcak heralde
son verilen pug407 bazlı bi photoshop çalışması insignia ile alakası yok onun üstündeki mavi opc photoshopuda bildiğimiz gibi sadece deneme dediğim gibi komple yepyeni bir tasarım ile gelicek opc

Geri