vao guzel arac cıksında yollarda gorelım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
coupe görünümlü opel cok dehset görünüyor.omega modelimi acaba bubilemiyorum bunlardan daha iyi bişeyler olması gerekiyor bence Insignia OPC'nin ama yine de fotolardaki gibi maşpiyer tampon vs göremediğim için aracın OPC olmadığı yönünde düşüncelerim.. bilgiler ve yükselin konuya olan hakimiyetini iyi biliyorum ancak bu şekilde bir detay gözüme takıldı.. testlerin arac gizli de olsa SPY foto da olsa bu şekilde tamponlarla yapıldığını biliyorum yalnız...
Bu arada Yüksel alttaki fotoda görünen ilk SPY fotolardan yapılmış Photoshop örneklerinden mi yoksa Insignia CC tarzı bi model mi? bilgin var mı? ( passat CC ye rakip mesela ne dersin ?? )
o zaman bu calısmayı yapan adamı opele alsınlar böyle arabalar cizsingökhan abi bu araba yurtdışında birinin yaptığı bi photoshop çalışması gerçek değil tamamen photoshop çalışması 2007 yılında çıktı bi photoshop çalışması tahmin yürüterek birinin yaptığı bi çalışma sadece okadar