Merhabalar, forumun yeni üyesiyim opel ailesine katılma durumu sözkonusu Şuan a4 kasa octavia sahibiyiz ve artık değiştirme vaktimiz geldi. ÖTV indirimi ile araba alacağız fakat iki seçenek arasında kaldık. Yeni insignia grand sport 1.5 165 AT6 hoşuma gitti fakat 1.4TSI DSG Style 150 Superb de kafa karıştırıyor. Superb aslında donanım yönünden öne çıkıyor. 8 inç ekran standart geliyor ayrıca elektrikli hafızalı ısıtmalı koltuk ve aynalar var. Bazı yerlerde okuduğum kadarıyla 8 inç ekranla canton müzik sistemi (alt paketlerde opsiyon olan) standart geliyormuş. Insigniayı sadece showroomda gördüm içine oturdum baya beğendiğimi söyleyebilirim, bluetooth dan müzik açtım standart hoparlörleri falan gayet tatmin ediciydi. Enjoy pakette alınabilecek tek opsiyon kış paketi 1500TL(ön koltuk ısıtma ve direksiyon ısıtma geliyor). Tork könvertörlü tam otomatik şanzıman kullanması da ayrı bir güven veriyor dsg nin aksine. Son zamanlarda skoda servisleri hakkında çok olumsuz yorum duyuyorum opelde durumlar nasıl bu konuda görüşlerinizi merak ediyorum(garanti durumu, bakım ücretleri vs.). Son olarak 1.5 insignia sahipleri yakıt tüketiminden biraz bahsedebilirse sevinirim çünkü tatmin edici bir bilgiye ulaşamadım hep havada kalan rakamlar söylenmiş test videolarında vb. kaynaklarda.
Hepinize iyi forumlar...
Hepinize iyi forumlar...