ARKADAŞLAR INsp YAZISINI ÖZEL SERVİSLERDE SİLDİREBİLİRMİYİM.ARACIMIN 3 YIL BAKIMI GELDİ.YETKİLİ SERVİSE GİTMEYECEĞİM.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayrıca frenede basılı tutuyon ama malesef silinmiyor sadece km.sıfırlanıyor o dediğin gibi ben denemiştim.Insp 1000 -Insp 0 oluyor ve öylede kalıyor,yani 1000km sonra bakıma gidecen yazısı 0km.iniyor anladığım kadarıyla bizi zorla servise ve tech 2 cihazına yönlendiriyor.İdris kardeş servissiz çözüm tech2 cihazlı özel servisle olur gibi,yazıdan kurtulunca haberim olsun,benimki zimmetli gibi duruyor.kendin silebiliyosun.
göstergelerin önündeki o çubuk gibi bi düğme var ya hani kilometre sıfırlamak için kullanılan... kontak kapalıyken ona basıp, basılı tutarken kontagı aç ve 10 15 sn gibi bi süre bekle. o yazı siliniyodu galiba 30 km boyunca...
Ayrıca frenede basılı tutuyon ama malesef silinmiyor sadece km.sıfırlanıyor o dediğin gibi ben denemiştim.Insp 1000 -Insp 0 oluyor ve öylede kalıyor,yani 1000km sonra bakıma gidecen yazısı 0km.iniyor anladığım kadarıyla bizi zorla servise ve tech 2 cihazına yönlendiriyor.İdris kardeş servissiz çözüm tech2 cihazlı özel servisle olur gibi,yazıdan kurtulunca haberim olsun,benimki zimmetli gibi duruyor.
Evet ,Doğru , Bende 2 defa bu şekilde sildim.Bir daha da "ISNP" yazısı çıkmadı !kendin silebiliyosun.
göstergelerin önündeki o çubuk gibi bi düğme var ya hani kilometre sıfırlamak için kullanılan... kontak kapalıyken ona basıp, basılı tutarken kontagı aç ve 10 15 sn gibi bi süre bekle. o yazı siliniyodu galiba 30 km boyunca...
Ayrıca frenede basılı tutuyon ama malesef silinmiyor sadece km.sıfırlanıyor o dediğin gibi ben denemiştim.Insp 1000 -Insp 0 oluyor ve öylede kalıyor,yani 1000km sonra bakıma gidecen yazısı 0km.iniyor anladığım kadarıyla bizi zorla servise ve tech 2 cihazına yönlendiriyor.İdris kardeş servissiz çözüm tech2 cihazlı özel servisle olur gibi,yazıdan kurtulunca haberim olsun,benimki zimmetli gibi duruyor.