INsp

astram5537

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
ARKADAŞLAR INsp YAZISINI ÖZEL SERVİSLERDE SİLDİREBİLİRMİYİM.ARACIMIN 3 YIL BAKIMI GELDİ.YETKİLİ SERVİSE GİTMEYECEĞİM.

kendin silebiliyosun.

göstergelerin önündeki o çubuk gibi bi düğme var ya hani kilometre sıfırlamak için kullanılan... kontak kapalıyken ona basıp, basılı tutarken kontagı aç ve 10 15 sn gibi bi süre bekle. o yazı siliniyodu galiba 30 km boyunca...

kendin silebiliyosun.

göstergelerin önündeki o çubuk gibi bi düğme var ya hani kilometre sıfırlamak için kullanılan... kontak kapalıyken ona basıp, basılı tutarken kontagı aç ve 10 15 sn gibi bi süre bekle. o yazı siliniyodu galiba 30 km boyunca...
Ayrıca frenede basılı tutuyon ama malesef silinmiyor sadece km.sıfırlanıyor o dediğin gibi ben denemiştim.Insp 1000 -Insp 0 oluyor ve öylede kalıyor,yani 1000km sonra bakıma gidecen yazısı 0km.iniyor anladığım kadarıyla bizi zorla servise ve tech 2 cihazına yönlendiriyor.İdris kardeş servissiz çözüm tech2 cihazlı özel servisle olur gibi,yazıdan kurtulunca haberim olsun,benimki zimmetli gibi duruyor.

Son düzenleme:
km sayacında insp yazısı çıkca aracın servis günü gelmiş demektir :D sadece para tuzağı :D:D:D:D şaka bir yana servisler adam gibi olsalar devamlı bakıma sokarız aracları ama bir gidiyorsun adamlar sanki yeni bastan araba yapıyorlar fiyatlar uçuk :S:S:S

Ayrıca frenede basılı tutuyon ama malesef silinmiyor sadece km.sıfırlanıyor o dediğin gibi ben denemiştim.Insp 1000 -Insp 0 oluyor ve öylede kalıyor,yani 1000km sonra bakıma gidecen yazısı 0km.iniyor anladığım kadarıyla bizi zorla servise ve tech 2 cihazına yönlendiriyor.İdris kardeş servissiz çözüm tech2 cihazlı özel servisle olur gibi,yazıdan kurtulunca haberim olsun,benimki zimmetli gibi duruyor.

kendin silebiliyosun.

Evet ,Doğru , Bende 2 defa bu şekilde sildim.Bir daha da "ISNP" yazısı çıkmadı !

ilginç valla ben sildim direk gitti. 30000 km sonra yine yandı yine sildim şimdi bişi yok. demek ki yeni arabalar farklı biraz...

Insp

Yarin ilk işim bu önerilerinizi denemek olacak.aracimin 3 yil bakimi geldi.yanliz yağ değişimine 7500 km var sivasta klimayi toplam 2 kere ancak kullandim polen filtresi değişecekmiş.ateşlemede problem yok buji değişecek hava filtresi yağ filtresi siz olsaniz servise gidermisiniz?

basılı tut frene bas kontak açık olucak

Geri