Ios 8 Bluetooth Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erhan42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ios 8 Bluetooth Sorunu

Erhan42 link' Alıntı:
Arkdaşlar ios 8 in yayınlanan 8.1 güncellemesi ile bluetooth sorunum çözüldü. Artık aracımla eskiden olduğu gibi rahatca bağlanıyorum. Ayrıca 3g kapanmıyor diyen arkadaşlara da müjde artık kapatabiliyorsunuz.
5s ile ios 7 kullaniyorum guncellemeye degermi sizce.
Cihazda takilma vs olacaksa hic bulasmiyayim.

BÜLENT link' Alıntı:

kurmayın yavaşlatır Bülent Bey

Bencede kurmayın 7 iyidir. Yenilenen Özellikleri ne kadar kullanıyorsunuz ona göre de karar verebilirsiniz.
Ben pişmanım shs almadığım için geri de dönemedim.

B֜LENT link' Alıntı:
Benim güncellemedeki en büyük sebebim arayan resminin tam ekran çıkmasıydı. Ayrıca  Aramaları ipad den de yapabiliyor olmamız diğer bir nedendi. Son aramalar ve favori aramaları ana ekran tuşuna iki kere bastığımızda üstte çıkıyor olmasıda gayet kullanışlı olmuş. Diğer başka özelliklerde geldi ama pek kullanmıyorum. Bu özelliklere gerek yok diyorsanız güncellemeye gerek yok. Bende 5s kullanıyorum. İlk güncellemeden buyana araca bluetooth bağlantısı dışında hiçbir sıkıntı yaşamadım. Takılma donma vs hiç olmadı. Ayrıca aynı kullanım şartlarımda eskiye nazaran şarj sürem %10 gibi arttı. Yani şöyle açıklıyayım eskiden akşam eve geldiğimde %40 şarjım olurdu şimdi %50 yada daha üstünde şarjım oluyor.

Geri