- Konuyu Başlatan
Ynt: Ipod - USB sorunu
Odak bayine gittim.Hep oraya gidiyorum zaten.
Odak bayine gittim.Hep oraya gidiyorum zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şarj aletindeki kabloyu iTunes için bilgisayara bağlar gibi araçtaki USB girişine takarsak hem müzik çalıyor hem de şarj mı ediyor???bulent_tnt link' Alıntı:Bendede cd400 var
İphone ile usb+aux nereye takarsam caliyor
Hatta usb takarsam sarj da ediyor.
aynengradient link' Alıntı:Şarj aletindeki kabloyu iTunes için bilgisayara bağlar gibi araçtaki USB girişine takarsak hem müzik çalıyor hem de şarj mı ediyor???
Bülent bu süper bir haber. Yarın ben de bir deneyeyim.bulent_tnt link' Alıntı:hatta ben o kabloyu arac sarjı yaptım
ben jailbreak yaptım cıhazı onun ıcın yuklemedım ..jailbreak olmadan iphone anlamsız gelıyor..5.1 jaılbreak cıksın guncellıcem zaten fazlada bi artısı yokmuşgradient link' Alıntı:Bülent bu süper bir haber. Yarın ben de bir deneyeyim.
Bu arada İOS 5.1 yükledin mı?
iPhone ne var sen de? 4 mü?bulent_tnt link' Alıntı:ben jailbreak yaptım cıhazı onun ıcın yuklemedım ..jailbreak olmadan iphone anlamsız gelıyor..5.1 jaılbreak cıksın guncellıcem zaten fazlada bi artısı yokmuş
iphone4 turkıye cihazıgradient link' Alıntı:iPhone ne var sen de? 4 mü?