Iran dan sevgiler hast a stra my car

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu millet sizinle gurur duyuyor ..Gökay cigim hayirli görevler ...beyaz melekte konusuyor vallahi..:D tank gibi masallah..:D

boşuna demiyorlar emrah abi en güvenilir araç opel diye :)

gökay abi gurur duydum.maşallah diyorum.
allah kaza bela vermesin

Helal olsn oralarda oranın şartlarnda böyle 1 araç çok gzl ve sade olmuş kazasız belasız :)

Helal olsn oralarda oranın şartlarnda böyle 1 araç çok gzl ve sade olmuş kazasız belasız :)

kapalı garajım var allah dan.elimden geldiği kadar muhafaza etmeye çalışıyorum ama kışın çok sert geçiyor, buralar yollarda malum...millet bana deli diyor buraya araba getirilir mi diye, ama opel sevgisi bu olsa gerek bırakamadım, 2500 km yol geldim.

valla hangisine bakıcam karar veremedim arkada duran TÜRK bayraklarınamı tankamı land a mı :) abi süper aracın beyaz kırmızı siyah zaten hep gzüel duruyo bi jant alsan dahada güzel durur ;) bu arada yıldızlar gözükmüyo rütbe ne komutanım :) yaşa göre kıdemli üsteğmen veya yüzbaşı olması lazım :) ALLAH yardımcınız olsun hayırlı görevler hayırlı nöbetler...

Araban gerçekten çok güzel Allah kaza bela vermesin Sende çok cool çıkmışsın ;)
Şu yandaki tankla benim arabayı takasa girsek diyorum ne dersin :):):)

maaşallah; çok güzel bir aracınız var, hayırlı tezkereler........

abı araba super harbıden on numara ama o mavı ledmı ısıkmı ne o onu soksen tam super olur abım ya nazar degmesın

Geri