İrmscher Corsa C Projesi...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan burak44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ellerine sağlık çok güzel olmuş : ) Parçalar kaç para tuttu ? rakamsal bilgi verebilir misin ? : )

allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş da, araba beni yere yakınlaştır diye yalvarıyor sana. haberin olsun :)

Ellerine sağlık çok güzel olmuş : ) Parçalar kaç para tuttu ? rakamsal bilgi verebilir misin ? : )

sağolun teşekkür ederim. olabildiğince orjinal aksuar yapmaya çalıştım.
kaç para tuttuğunu sorarsanız ben aileme bile yaptırdığım akseuarların fiyatlarını söylemedim ama şunu diyebilirim çok deli paralar harcadım (parçalar+kargo+kimi parçayada gümrük gibi) bir Corsa ya bu kadar para harcanır mı? dersiniz

benimde projelerim var. kismetse yaza dogru gerceklestiricem. ama benimkiler artik dis yerine ic elektronik parcalari uzerine olacak.

sağolun teşekkür ederim. olabildiğince orjinal aksuar yapmaya çalıştım.
kaç para tuttuğunu sorarsanız ben aileme bile yaptırdığım akseuarların fiyatlarını söylemedim ama şunu diyebilirim çok deli paralar harcadım (parçalar+kargo+kimi parçayada gümrük gibi) bir Corsa ya bu kadar para harcanır mı? dersiniz

Valla imkanlar dahilinde bende varımı yokumu harcadım, harcanırmı harcanmazmı konusu kişisel bir görüştür bence.

+ olarakda hiç bir zaman bitmiyor. :D

Valla imkanlar dahilinde bende varımı yokumu harcadım, harcanırmı harcanmazmı konusu kişisel bir görüştür bence.

+ olarakda hiç bir zaman bitmiyor. :D

bakalım daha projelerimiz var imkanlarımız dahilinde :)
gerçi irmscher yapmakla imkanları zorladık kanatimce :)
gerçekten çok zor getirttim ve aylarca bu parçaları getirte bilmek için çok uğraştım.

iç elektronik olarak ne yapmayı düşünüyorusun?
değişik değişik şeyler geliyor sürekli aklıma. notta almıyorum sağa sola :) mesela en son canerle konuştuk ön bilgi ekranının oraya turbo basınç, yağ sıcaklık filan gibi birkaç gösterge koymayı planlıyoruz. subarulardaki gibi. sonra dış kapı mandallarına bmw lerdeki gibi aydınlatma yapıcaz. torpido gözünü soğutuculu yapıcam bu yaza kadar. o kesin yani :)
bunun gibi ufak tefek şeyler. yağmur çamur biraz geçsinde başlıcazz:)

Geri