Burak bana göre aracında 2 şey eksik dış görüntü anlamında.
1.si arka tampon yan marşipiyerlerden ve ön tampondan yukarda kalıyor. Ona da bi ek yaptırsan bence şahane olur.
2.si ise gsi jantı.Bence düşünme al harika oluyor corsalara...
Maşallah aracın 10 numara çok emeğin var güle güle bin inşallah...
Berk sağol teşekkür ederim
gsi jant aldım hatta orta göbekleri vauxhall aldım
taktırınca resimleri koyacağım.
arkaya bir şey bulamadım aslında irmscher in bir parçasıda yok arka için
fiberden birşey yaptırmam kesinlikle
steinmetz in var ama eksoz da ortada rieger, zender felanda corsa c de o kadar güzel durmuyor
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:10 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:07 ----------
Güzel ve şık uygulamalar olmuş. Ama ön ve yanlar yere yakınken arka tampon altı boş olduğu için çok havada kalmış. Bir de ön lip biraz sırıtıyor sanki. biraz daha kesilip biçilerek tam ön eke denk gelecek şekilde olsa daha mı iyi durur acaba?
inan uğraştık ama bu kadar şekil verebildik. leon lipi olduğu için birebir olmuyor tabi ama irmscher o kadar çok koruyor ki sökmek istemedim. arabayı biraz alcalttığımda lip o kadar sırıtmayacaktır.
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 11:12 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 11:10 ----------
arkadaşım egzoz uç mu yoksa kazanı ile birlikte mi ?? eğer uç ise senin kazan biraz aşağıda bunu nasıl aşağıya aldın ??
çağrı uç değil komple kazanla birlikte irmscher, ondan dolayı aşağıda duruyordur
benim hiç aşağıda olduğu dikkatimi çekmemişti