Irmscher Corsa D

Icının arkasınıda yavas yavas monte etmeye basladım

aracın ıcını, kapılarının ıcını ve arka camurluklarının ıcını tamamen yalıtım malzemesıyle kapladım gram yol sesı kalmadı :)

IMG_0452_zps57e65e10.jpg

IMG_0449_zps4382123d.jpg

IMG_0453_zpsadf071cb.jpg

IMG_0450_zpscab9aa8a.jpg

Güzel çalışma hocam bende kendi aracımın kapı içlerine böyle bir uyguluma yapıcam tıkırtıyı kesmek içinde banada yardımcı olurmusun acaba ? hangi markayı seçtiniz ve size maliyeti ne oldu toplamda :)

Hayırlı olsun..Millet Corsa OPC ve GSI D lere yapmaz bu tarz şeyleri, siz van corsa'ya neler yapmışsınız..Tebrik ederim..

Tek merak ettiğim ön koltukları nereden ve kaça temin ettiğiniz? :) öm atarsanız sevinirim... Bulgaristana falan giden arakadşalara tembihledim baksınlar diye ama bulamadılar... :(

araç güzel olmuş turbo büyüttüm demişsnizn hangi turboyu taktınız kaça mal oldu

Güzel çalışma hocam bende kendi aracımın kapı içlerine böyle bir uyguluma yapıcam tıkırtıyı kesmek içinde banada yardımcı olurmusun acaba ? hangi markayı seçtiniz ve size maliyeti ne oldu toplamda :)

Magnat ve BTM tercih ettim, maliyeti yapmak istediginiz yere göre degisiyor 60tlden baslıyor ruloları Magnat tabiki extreme pahalı.

Benım kapı iclerimden camurluk ıclerıne kadar heryerde var...

Tek merak ettiğim ön koltukları nereden ve kaça temin ettiğiniz? :) öm atarsanız sevinirim... Bulgaristana falan giden arakadşalara tembihledim baksınlar diye ama bulamadılar... :(

On koltukları Ebay'den aldım. Polonya uzerinden geldi On koltuklar, arka koltuklar, kapı içleri hepsi 7.000€ ya mal oldu.

araç güzel olmuş turbo büyüttüm demişsnizn hangi turboyu taktınız kaça mal oldu

turboyu Hybrit olarak kendimiz yaptık. Emmelerde degisken zamansız sistemle 90Lık pervanesi, egzosda cıkıs rahatlasın diyerek mille beraber buyuttuk. Guc konusunda gayet rahat arac. Ancak arac 1.5 bardan yukarısını basmıyor cunku beyin izin vermiyor. Onu cozmeye calısıcam bir ara :)

Koltuklar baya maliyetliymiş. Nerdeyse koltuklar ıvır zıvır aracın fiyatı nerken nerdeyse bir ikinci el bir OPC parası kadar masraf etmişsiniz. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın

Magnat ve BTM tercih ettim, maliyeti yapmak istediginiz yere göre degisiyor 60tlden baslıyor ruloları Magnat tabiki extreme pahalı.

Benım kapı iclerimden camurluk ıclerıne kadar heryerde var...

On koltukları Ebay'den aldım. Polonya uzerinden geldi On koltuklar, arka koltuklar, kapı içleri hepsi 7.000€ ya mal oldu.

turboyu Hybrit olarak kendimiz yaptık. Emmelerde degisken zamansız sistemle 90Lık pervanesi, egzosda cıkıs rahatlasın diyerek mille beraber buyuttuk. Guc konusunda gayet rahat arac. Ancak arac 1.5 bardan yukarısını basmıyor cunku beyin izin vermiyor. Onu cozmeye calısıcam bir ara :)

bende turboyu büyütmek istiyorumda hangsini taksam bilemedim

7000 euro verip koltuk mu aldınız ? biraz da kredi çekip OPC alsaydınız keşke.

Geri