Irmscher de neymiş,buraya gel :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ezgene
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili Volkan mekan neresiydi

Ben de yaptırmak istiyorum ama COMBO'ya olurmu acaba diye düşünüyorum
Hangi praktiker acaba
Bu arada yanılmıyorsam Sinop'luydun değil mi ?..

Ben de yaptırmak istiyorum ama COMBO'ya olurmu acaba diye düşünüyorum
Hangi praktiker acaba
Bu arada yanılmıyorsam Sinop'luydun değil mi ?..
ben sinopluyum eşim samsunlu. combo yada olur mazeme güzel. söküncede iz bırakmıyor. avrupa yakasında ikea praktiker avm. sanıyorum otogara yakın biryer

Otogarın hemen arkasında murat abi

Bir daha ki buluşmada ben de yaptırmayı düşünüyorum
Hayırlısı diyelim bakalım
Ben Anadolu yakasındayım ama gideriz artık

ezgene'ye

yine teşekkür ediyorum...valla 1 saate yakındır senın bu paylaşımı arıyorum.:mad:nerde oldugunu unuttum bulmaktada baya bır zorlandım..bu akşam tekzen'e gittim orda buldum. 65x150 olçüsünde olan 28 ytl diyorlar ama benim ayrıyettren bır sorumolacak bu uygulamayı vectra c ye yapan varsa resimlerini koyabılır mı.bekliyorum....

siteden iki arkadaşa yaptım.El frenlerine uyguladık.Çok şık oldu.Ama kapaı kollarına yapmak için sökülmesi gerekir.Zamanımız kısıtlıydı.

Arkadaşlar işçiliğiniz ve zevkleriniz çok güzel ellerine sağlik fakat bu ürünler yapıştırma şeklinde olduğu için yazın da problem yaşamamak için araçlarınızı güneşte kesinlikle bırakmayın. Yazın güneşte kaldığı zaman büyük oranda problem çıkaracak. Kullandığınız ürün kalitelide olsa kalmalar yapacaktır.

Ahmet Altınçubuk

vectra c de kapı kolu pek uygun değil. ama el frenine şık oluyor. folyo genelde düz yüzeyler için üretilmiş yuvarlak eğri yüzeylerde pek iyi durmuyor kalkıyor. alttaki resimde elfireninde var

Geri