benim calibrada da devamlı yanıyordu,ama aküye bir zararı olmuyordu kurcalatmayın bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vectra b lerde cam ışıkları şöyle çalîşır. Arabanın kontağını kapattıktan sonra ( kontak anahtarını ister çıkarın ister çıkarmayın farketmez) kapılardan herangi birini açıp kapatırsanız ışıklar ozaman söner. Muhtemelen sizdeki sorun bununla ilgili. Kapıyı açıp kapttığınızda tavan lambası yanıp sönüyormu bunu kontrol edin. Kapıdaki bu mandalda sorun olabilir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sorunu çözdünüzmü aynı sorun bendede varTavan lambasinda sorun olmuyor engin kardesim. Vakit bulup hala goturemedim servise. Gittigimde cozerse sebebini ogrenip paylascam ama ne cikacak merak ediyorum dogrusu.
Konu tarihi çok eski bakarsanız 2016 yılına ait. Ama konuyla ilgili arkadaşalar sadece fikir yürütmüş bende okudum hepsini, siz en doğrusu tesisatı konrol ettirmenizi tavsiye ederim.Hocam sorunu çözdünüzmü aynı sorun bendede var