Işıksız Torpido Kalmasın Resimli Burada ;) CORSA C

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alper a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
n'olcak bu opel'in sonu bilmiyorum insignia'nın alt seviyeleri bile full+full değil bugün bi chevrolet kia bile daha donanımlı geliyo gözüme hayır ucuz olsa anlıyıcam ama pahalıda servislerde büyük sorun yakındır japona geçicem soğuttular iyice
ama gerçekten opc gibi bi tr firması kurup sitede yapılan uygulamalar seri üretimle 0 arabalara uygulayarak full+full donanıma yükseltilse kesinlikle satış rekoru kırar bu sektör ^^
led stop, xenon/angel uygulaması, navigasyon,kapı altı,taban,torpido,bagaj aydınlatması, panjur, BAMBU SİLECEK... liste uzar gider sanırım bunlar yapılıp bide app plaka takılınca arabanın çehresi değişir =)

n'olcak bu opel'in sonu bilmiyorum insignia'nın alt seviyeleri bile full+full değil bugün bi chevrolet kia bile daha donanımlı geliyo gözüme hayır ucuz olsa anlıyıcam ama pahalıda servislerde büyük sorun yakındır japona geçicem soğuttular iyice
ama gerçekten opc gibi bi tr firması kurup sitede yapılan uygulamalar seri üretimle 0 arabalara uygulayarak full+full donanıma yükseltilse kesinlikle satış rekoru kırar bu sektör ^^
led stop, xenon/angel uygulaması, navigasyon,kapı altı,taban,torpido,bagaj aydınlatması, panjur, BAMBU SİLECEK... liste uzar gider sanırım bunlar yapılıp bide app plaka takılınca arabanın çehresi değişir =)

Bunu yapan firmalar var. Fakat sıfır araca verdiğiniz para yanında kayda değer bir miktar daha veriyorsunuz ama sonuç harika oluyor. Örnek: roushperformance mustang leri delirtiyor.

http://www.roushperformance.com/
http://www.roushperformance.com/performance_vehicles/ford/mustang/2010/427r.shtml

Konuyu hortlatayımm

bugün bende torpidoya ışık ışini hallettim 10 tl gibi bir masraf çıktı ve sorun çözüldü

423307022011.jpg

İmaj otomatik olarak küçültülmüştür. Orjinal Boyutunda İzlemek için BURAYA TIKLAYINIZ. Orjinal Boyutu: 1280x960 VE 344KB.

o ekranı neden oraya koydunuz yerinde ne var şimdi

arkadaslar ben bu hattı okuma lambasına bağlamak istiyorum, hattı nereden bulabilirim. eğer okuma lambasına bağlayabilirsem, kapıları açıncada yanacak, bundan sonrada kapı eşiklerine taşıyacağım.

torpido kapağı açıldığında yere paralel bi yerde kalmasını sağlayan tırnaklar kırılmış arkadaşlar.buna alternatif bi çözüm bulabilirmiyiz acaba.saygılar

Elinize sağlık.Gayet iyi olmuş. :)
Yalnız hangi araç bu hiç dikkatimi çekmedi torpidoda ışık yok mu?

Geri