o kısmını tekrardan projelendircez artık sıkıntıdan olsunda nasıl olursa olsun dedik 1saat gibi bir zamanda bitirdik.
hadi ordan 3 de aradım sokmuştunuz torpidoyu. 5 de aradım hala toparlıyodunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o kısmını tekrardan projelendircez artık sıkıntıdan olsunda nasıl olursa olsun dedik 1saat gibi bir zamanda bitirdik.
n'olcak bu opel'in sonu bilmiyorum insignia'nın alt seviyeleri bile full+full değil bugün bi chevrolet kia bile daha donanımlı geliyo gözüme hayır ucuz olsa anlıyıcam ama pahalıda servislerde büyük sorun yakındır japona geçicem soğuttular iyice
ama gerçekten opc gibi bi tr firması kurup sitede yapılan uygulamalar seri üretimle 0 arabalara uygulayarak full+full donanıma yükseltilse kesinlikle satış rekoru kırar bu sektör ^^
led stop, xenon/angel uygulaması, navigasyon,kapı altı,taban,torpido,bagaj aydınlatması, panjur, BAMBU SİLECEK... liste uzar gider sanırım bunlar yapılıp bide app plaka takılınca arabanın çehresi değişir =)
o ekranı neden oraya koydunuz yerinde ne var şimdi
torpido kapağı açıldığında yere paralel bi yerde kalmasını sağlayan tırnaklar kırılmış arkadaşlar.buna alternatif bi çözüm bulabilirmiyiz acaba.saygılar