Rica ederim abicim.
Eğer site içerisinde tekel konumunda, gelir seviyesi yüksek bir müşteri portföyün olacaksa ve genel olarak orta segment üstü araçlara hizmet verilecekse bu işe bağlanan sermaye ve büyük firmalarla yapılacak ortaklık anlaşmaları bence önemli olabilir, hemde karşılığını kesinlikle alırsınız abi. greatt
Bizim insanımızda maalesef güven algısı markayla doğru orantılı işliyor. ''Büyük marka arabama daha çok değer verir'' hesabı yaptıkları işi hiç sorgulamadan gözü kapalı onları tercih ediyorlar. 002tuhaff
şahsen ben İçerenköy Sonax'ta 2-3 kez aracımı yıkatıp hiç memnun kalmadığım için farklı bir arayışa geçtim ve mahallemdeki Zivax bayisine gitmeye başladım. Adamların esnaflığı, müşteri memnuniyeti ve araçlara gösterdikleri ilgi, alaka 10 tane Sonax'a bedelmiş ve 3 senedir başka hiçbir yerde arabamı yıkatmıyorum. Tabi bunu öğrenebilmek için benimde ön yargılarımı yenmem gerekti. Başta ''mahalle arasındaki bir Zivax'a arabamı teslim edilir'' derken, şimdi dükkandan çıkmıyorum.
İşin özeti ben site halkının bu ön yargılarını kırar, marka fanatiklikleriyle değilde hizmet kalitemle onları kendime bağlarım, 3-4 ay para kazanmamayı da göze alabilirim diyorsan cebini düşünüp şartları daha esnek firmalarla görüşebilirsin ama benim müşterim garanti olsun, ismime gelsin, risk almayayım, dükkan açılır açılmaz müşterim belli olsun dersen aç bir Sonax kafan rahat olsun abi.