kim ki Mustafa? Tam yeri neresi? Dükkan adı nedir?mustafa abi candır valla. geçen ay baya bir haşır neşir olduk 3 araba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim ki Mustafa? Tam yeri neresi? Dükkan adı nedir?mustafa abi candır valla. geçen ay baya bir haşır neşir olduk 3 araba![]()
Suleyman ustaaa
![]()
Tapatalk.
mustafa karamehmetkim ki Mustafa? Tam yeri neresi? Dükkan adı nedir?
Yararlı bir tavsiye olması açısından İstanbul Anadolu Yakası için Libadiyedeki OpelTech'i bugünkü ziyaretim sonrası öneriyorum.İçerdeki araçlardan konularında ne kadar başarılı olduklarını anlamanıza yeterli.En önemli artısı servis sahiplerinin araçlara kendilerinin müdahele etmesi.İşçilik olarakta gayet uygun fiyat veriyorlar.Güvenilir bir yer.Bu arada bugünkü ziyaretimde gördüğüm ; Gebze,Kurtköy ve Pendikten bile daimi müşterilerinin olması.
Merhaba arkadaşlar aracımda rölanti dalgalanması ve kendi kendine parklardayken far açma sorunu var bunlar için anadolu yakasında gidebileceğim öpmeye çalışmicak servis önerisi olan var mı acaba? Ben biraz araştırdım ama tam bilemedim
1-Opel gedikler hasanpaşa
2-Tech Opel Ataşehir
3-Opel Ataşehir San-Car
Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler