İstanbul Avrupa Yakası Özel Opel Servisi Tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HITMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ama devir düşmesini çözemeyip sattırdılar sana f i :D:D

arkadaşım eğer bayrampaşa uyarsa ersu opel var netten de iletişim sağlayabilirsin,hem esnaflığı hem de ustalığı iyidir,ben 2 senedir sürekli ona gidiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım...

501 53 65 teli buradan suat ustayla görüş...

abi sende amma talihsizmişsin servis konusunda ya :D
bulursun inşallah kafana göre bi yer

Hiç sorma, Kısmet işte...

arkadaşım eğer bayrampaşa uyarsa ersu opel var netten de iletişim sağlayabilirsin,hem esnaflığı hem de ustalığı iyidir,ben 2 senedir sürekli ona gidiyorum ve hiçbir sorun yaşamadım...

501 53 65 teli buradan suat ustayla görüş...

Bayrampaşa da olabilir neden olmasın. Her ne kadar arabayı sıkışık trafiğe sokmak istemesemde metazori sokucaz. Ha Merter, ha Bayrampaşa. Bu arada Tekirdağ İstanbul arası bana 200 TL benzin parasına patlıcak galiba :(

silivri çorlu civarlarında yokmu iyi bir servis istanbullara kadar gelmene ne gerek varki

silivri çorlu civarlarında yokmu iyi bir servis istanbullara kadar gelmene ne gerek varki

Olsa sence gelir miydim ta İstanbul'a salt servis için. Buradakiler amatörce çalışıp, profesyonelce para istiyorlar sadece...

yukarıdaki servislerin hiç biri olmaz diyorsanız o zaman merter güngören de bahar otomotiv, Hakan Bahar var nette bakabilirsiniz kendi sitesi de var bahar motorsport diye kendisi tanınmıştır da servisindeki ustaları bilmem ben birkeç kere yağ ve filtre değiştirmeye gitmiştim o kadar...

Abi sağolasın tavsiyen için sanırım iyi bir servis edindim sayende. Çok ilgiliydiler özellikle sahiplerinden Volkan abi baya ilgiliydi. Hizmetleinden de ilgilerinden de memnun kaldım. Sıkıntımı da aynı gün içinde çözdüler, üstelik triger setini de değiştirdik.

üçler opel maslak derim arkadaşlar gerçekten işlerinde iyiler ve güler yüzlüler. balatalarımı, yağ ve filterlerimi değiştirdim 30 lira işçilk aldılar ve diğer gittiğim ufak tefek işlerden bidaha ücret bile istemediler.bence kesinlikle üçler opel maslak arkadaşım.

sen de sağol burak, beğendiğine sevindim, bir daha gelırsen haberım olsun benım ıs yerım 50 mt ilerisinde o servısın gelırdım tanısırdık

Geri