İstanbul Avrupa Yakasında Oto Kuaför Tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 20ahmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Avxilarin ne tarafinda hocam. Sadece e-5 üzerini ve esenyurt yolunu biliyorum. Tarif edebilir misiniz?

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Esenyurt yoluna girin esenyurta gider gibi gidin... Sağ tarafta pierre cardin mağazası var onun tam karşısında... kapalı halı sahayı geçince 150 metrekadar ileride.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:08 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:07 ----------

Ahmet abi bu işi en iyi yapan firma SONAX'tır.

Şu linkten İstanbul'dan hangi semti istiyorsan seçip adrese göre herhangi bir bayisine gidebilirsin; http://www.sonax.com.tr/bayilerimiz/size-en-yak%C4%B1n-sonax-bayi.html

Bence bu yönlendirme yanlış ben sonac trio yu hiç tavsiye etmiyorum aracımı 2 kere yıkattım ikisindede hiç memnun kalmadım.

Ancak anadolu yakası sonax akademiyi tavsiye ederim çünkü genel merkezileri ve direk eğitim verildiğinden uygulamalar ve yıkama daha başarılı.

Bence bu yönlendirme yanlış ben sonac trio yu hiç tavsiye etmiyorum aracımı 2 kere yıkattım ikisindede hiç memnun kalmadım.

Ancak anadolu yakası sonax akademiyi tavsiye ederim çünkü genel merkezileri ve direk eğitim verildiğinden uygulamalar ve yıkama daha başarılı.

Zaten belli bir yer belirtmedim genel bakımdan Sonax'ın iyi olduğunu söyledim..

Üyelerimizden bir arkadaşımız bu işi yapıyor ama şu an hangisi olduğunu hatırlayamadım :( . Tespit edersem bilgi veririm.

Ankara da Berkay vardi ama ?

Tapatalk.

Araba için Boya koruma olmazsa olmaz. Çok önemli kesinlike yapılmalı.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri