İstanbul Buluşma Anketi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MeRt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Gün Ve Saat Sizin İçin Daha Uygun?

• 23 Kasım Cumartesi Saat: 11.00

Oy: 5 23.8%
  • 23 Kasım Cumartesi Saat: 13.00

Oy: 3 14.3%
  • 24 Kasım Pazar Saat: 11.00

Oy: 5 23.8%
  • 24 Kasım Pazar Saat: 13.00

Oy: 8 38.1%

• Kullanılan toplam oy
    21
Ynt: İstanbul Buluşma Anketi

Aranizda olamayacagim ama bu gibi organizasyonlarda malesef herkesi ayni anda toplamak zor oluyor. Umarim bir cok arkadasimiz ayni anda toplanabilirler. Iyi eglenceler.

MeRt link' Alıntı:
Evet, son durum olarak Cumartesi gününe 6 oy, Pazar gününe ise 11 oy çıkmış durumda.  :)
Pazar günü hanımlardan izin alınabilecek mi?  :)
alınır alınıııııırrrrrrrrr  :D çekiççç

İzin alamayan ilk kilibik benim sanirim :) saka bi tarafa pazara daha onceden arkadaslara sozumuz var kahvaltiya gidecegiz. Zaten Cumartesi aksamida maca gidecegim iki senedir kombine aldim diye soyleniyo hatun. İnsallah baska bir sefere gorusuruz artik

ozdemır bence bu  gıdışle bu buluşma olmayacak  :D

doğan abi seni dün ve bugün telefonla aradım cevap alamadım hafta sonuna kalmasın senin gösterge paneline baksaydık

OGOKTAS link' Alıntı:
İzin alamayan ilk kilibik benim sanirim :) saka bi tarafa pazara daha onceden arkadaslara sozumuz var kahvaltiya gidecegiz. Zaten Cumartesi aksamida maca gidecegim iki senedir kombine aldim diye soyleniyo hatun. İnsallah baska bir sefere gorusuruz artik

Hangi tribündesin abi?

hasanacar link' Alıntı:
doğan abi seni dün ve bugün telefonla aradım cevap alamadım hafta sonuna kalmasın senin gösterge paneline baksaydık
Abi bakamazsin doğan arabayla gelmedi cunku.

OGOKTAS link' Alıntı:
yaw cumartesi bulusma olur. Aksamda bulusmadan sonra kacarsin ozdemir.

hasanacar link' Alıntı:

Hasan abicim telefonlarımdan birinde sıkıntı var onu aradın herhalde. Ben eve gider gitmez arayayım seni.

arkadaşlar bu buluşma işi bı cozulsun artık cumaya kalmasın bıdde nerde buluşacaz ben stanbulu pek bılmem bana kolay yerden sorun sonra sızı ararken kapıkuleye kadar gıtmıyeyım yanlışlıkla  :D