Îstanbul...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M@honi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Yaka?

• Kullanılan toplam oy
    58
akşam 7 den sonra tv kumandasını eline alıp uyuklana kadar tv seyredenler için Ankara 10 numara :D öyle bi yerki gece 24 den sonra yolunu kaybet yol soracak adam yok neredeyse sokakta :) bide deniz şart abi Ankara ya Melih Gökçek getirecem diyo ama onu kim bekliycek :D

Dün Ankaradaydım, hava 2 dereceydi gece, İstanbul'a geldim 15 derece..Daha ne diyim..Sosyal yaşamı hiç kıyaslamaya gerek bile yok. Renault ile Audi'yi kıyaslayasmaya benzer.

İnsanlar alışkanlıklarına bakarak kıyaslama yapıyorlar ki bu çok doğal.

Son düzenleme:
İyi de Ermanım, avrupa yakasının kabusu Maslaktır zaten..Oraya bakıp koca avrupa ykaasını yakma yani:)

Bi bebek sahil, arnavutköy, yeniköy sahil veya nişantaşı, cihangir...Buraların büyüsü ve atmosferi nerede var...Neredeyse tüm şiierler bile avrupa yakasını konu alır.

Yok kanka işyeri Şişli'ye taşındı, Maslak olsa iyi yine... :(
O kısmını kaçırmışsın galiba, her şeye rağmen esas İstanbul Avrupa yakasıdır demiştim. ;)

ben beykozda oturuyorum. istanbulun en guzel semti. bebek 13 dakka. baltalimanı 10 dakka, beşıktaş 16 dakka, ortakoy 17 dakka, ulus 17 dakka, etiler 14 dakka, fenerbahçe 23 dakka, bagdat cad. 25 dakka, taksim 30 dakka, maslak 17 dakka, eminönü 35 dakka, yeşilköy 30 dakka, florya 35 dakka, bakırkoy 30 dakka, kadıkoy 30 dakka, uskudar 20 dakka. (öğle saatlerinde) daha başka ne ısteyeyim. evim kavacık vıyadugunun yanında, önüm otoban , arkam orman, karşım deniz, yanım havuz. daha iyisi yok :D

Her zaman için Anadolu yakası derim. Avrupa yakasındaki tempo daha hızlı geliyor bana.

Dün Ankaradaydım, hava 2 dereceydi gece, İstanbul'a geldim 15 derece..Daha ne diyim..Sosyal yaşamı hiç kıyaslamaya gerek bile yok. Renault ile Audi'yi kıyaslayasmaya benzer.

İnsanlar alışkanlıklarına bakarak kıyaslama yapıyorlar ki bu çok doğal.

karasal iklimin azizliğinden hiç bahsetmiyorum zaten :D

İstanbul gerçek bir aşk gibidir: Korkarsın ama tutkuyla bağlısındır. Ankaraya bir gün bile tahammül etmek imkansız. Yalnış anşılmasın alışkanlıklar tercihlerimizi belirliyor. İstanbul dışında Türkiye'de sadece (Güzel) İzmir'de yaşamak isterdim. İstanbulda hangi yaka mı? Beşiktaş doğumluyum, elbette avrupa yakası.

Geri