İstanbulda Kural Sökmez..

blucerchiati

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ben 2 haftadır kendimi trafiğin nabzına adadım:D ve şunu gördüm istanbulda en büyük kural kuralsızlıkmış..

küçükyalı -koşuyolu arası e5te 5gün boyunca sabah öğle akşam geçtiğim için denemelerde bulundum. ilk gün orta şeritten 90a sabitleyeyim dedim belediye otobüsünden selektör+küfür , başka bir sürücü amcadan yenimisin dercesine küfürler, bir başkası sinir olup 2km boyunca arkamda selektör yaptı.. şimdi bu yolda hız sınırı kaç? 110.. e ben 90 ile orta şeritten gidiyorum.. pek anormal kaçmasa gerek:D

ertesi gün yine aynı istikamette sol şeritten 110 sabitledim yine küfürler yediğimi varsayıyorum ki bakışlar herşeye kadir:D ha inadına durmadım orta şerit boşaldıkça oraya geçiyordum...

ondan sonraki günde ise sol şeritten 80le gideyim dedim bu sefer minibüsçüler kaydılar. hemde öyle böyle değil dursaydım bende ona uyup fena benzeteceklerdi beni:D

şimdi hız limiti 110... 90la gidiyorum küfür yiyorum ,110lada gidiyorum küfür yiyorum hadi 80le gideyim diyorum yine küfür yiyorum:D böyle birşey gözlemledim paylaşmak istedim:) sonuç olarak en rahat hız 110 ve üstü.. hız sınırları dahilinde gitmek istersenizde çelik gibi sinir lazım insana:)daha pek çok yerde denedim onlarıda başka bi gün aktarıcam :D

hocam hiç tınma hız sınırı neyse devam aç mp3 dinle milleti kafana takma o akıllılarda yaptıklarıyla kalırlar

hocam hiç tınma hız sınırı neyse devam aç mp3 dinle milleti kafana takma o akıllılarda yaptıklarıyla kalırlar
pek ıyı bır tavsıye olmamıs bu, ben olsam hızlanır dayak yeme rıskınden kurtarırdım hıc olmazsa :) hep savunmusumdur yavas gıtmek cok buyuk tehlıke arz edıyor özellıkle ıstanbul trafıgınde

pek ıyı bır tavsıye olmamıs bu, ben olsam hızlanır dayak yeme rıskınden kurtarırdım hıc olmazsa :) hep savunmusumdur yavas gıtmek cok buyuk tehlıke arz edıyor özellıkle ıstanbul trafıgınde

cengiz abi yeni konular çıksın diye dedim durrr :)

Yol ve trafiğin akışına uy yeter, illa yavaş gideceğim diyorsan da sağ şeriti, sollamalarda da orta şeriti kullanman yeterli.

iyiymiş ya 80 ler 90 lar maşallah. aşağı yukarı 3 4 aydır avrupa yakasında e5 in bir çok noktasında bu hızları görmek mumkun değil. 5 te çıkıyorum 6 30 da iş yerine geliyorum akşam. mesafe ne kadar 20-25 km...

gunduz bahçelievlere gidiyorum mecidiyeköy gayrettepeden. 13 dk da havaalanından geldiğimi biliyorum şimdi herhangi bir gunduz zamanı 30 dk dan once gidemiyorum. yine mesafe max 17 18 km.

siz o hızları bulabiliyorsanız takılmaya devam edin...

Kanki son 2 senedir her sabah aksam trafık saatlerınde yoldayım, sana tavsiyem 90la gıt yada canın ne hızla gıtmek ıstıyorsa onunla gıt , sol elını at camın dısına , arkandan gelıp kufredene sende yapıstır kufuru, bende ılk zamanlarda sessız kalıyordum kusura bakma pardon dıyodum sucum olmadıgı halde hanı huyuna gıdıyordum , baktım olcak gıbı degıl,
bundan sonra bunu yapana uzatma bılader hadı uza da ındırme benı dıyorum,durursada ınıcem zaten kı durmuyo kımse dısını gecırdıgıne dıklenıyo ondan fazla bıdı bıdı yapanın uzerıne gıt giderini yap .. Haksız adam zaten fazla yureklı sekılde karsında duramıyo

Kornayı selektörü duymayacaksın E-5'te. Etrafta aracıyla gezip insanları kazaya zorlayıp öldüren katiller var. Ben hiçbir şeyi takmadan orta şeritte gidiyorum. Sol şerit gerçekten hızlı gidenlere, sağ şerit minibüs ve otobüslere ait zaten, başka seçenek yok.

iyiymiş ya 80 ler 90 lar maşallah. aşağı yukarı 3 4 aydır avrupa yakasında e5 in bir çok noktasında bu hızları görmek mumkun değil. 5 te çıkıyorum 6 30 da iş yerine geliyorum akşam. mesafe ne kadar 20-25 km...

gunduz bahçelievlere gidiyorum mecidiyeköy gayrettepeden. 13 dk da havaalanından geldiğimi biliyorum şimdi herhangi bir gunduz zamanı 30 dk dan once gidemiyorum. yine mesafe max 17 18 km.

siz o hızları bulabiliyorsanız takılmaya devam edin...
yok ama bu trafiğin olmadığı saatlerde ki gözlemlerim:rolleyes:
Kanki son 2 senedir her sabah aksam trafık saatlerınde yoldayım, sana tavsiyem 90la gıt yada canın ne hızla gıtmek ıstıyorsa onunla gıt , sol elını at camın dısına , arkandan gelıp kufredene sende yapıstır kufuru, bende ılk zamanlarda sessız kalıyordum kusura bakma pardon dıyodum sucum olmadıgı halde hanı huyuna gıdıyordum , baktım olcak gıbı degıl,
bundan sonra bunu yapana uzatma bılader hadı uza da ındırme benı dıyorum,durursada ınıcem zaten kı durmuyo kımse dısını gecırdıgıne dıklenıyo ondan fazla bıdı bıdı yapanın uzerıne gıt giderini yap .. Haksız adam zaten fazla yureklı sekılde karsında duramıyo

yok eren onuda yapmam, delisi çıkar şimdi yok yere kim vurduya gitmekte istemem :D

Kornayı selektörü duymayacaksın E-5'te. Etrafta aracıyla gezip insanları kazaya zorlayıp öldüren katiller var. Ben hiçbir şeyi takmadan orta şeritte gidiyorum. Sol şerit gerçekten hızlı gidenlere, sağ şerit minibüs ve otobüslere ait zaten, başka seçenek yok.

+1905 hocam.. :)
Yol ve trafiğin akışına uy yeter, illa yavaş gideceğim diyorsan da sağ şeriti, sollamalarda da orta şeriti kullanman yeterli.
yok Savaş abi olmuyor yani istanbulda o düzen yok:) bu hızları denemek için yaptım yoksa bende trafiğin akışına göre davranıyorum:)

Çok Afedersiniz ama milletimiz öküz. trafik ve uyarı işaretlerini süs olsun diye algılayan bir milletiz. Sadece İstanbul da olsa yine iyi İzmir de de durum aynı.

Hız sınırı koymuşlar 50km. ben 45-50 arası gidiyom, arkamdan kornaya basanmı ararsın reflektör yapanmı 80-90 la gidenmi yoksa bana bakıp içinden saydıranlarımı..

Bizde bu zihniyet olduktan sonra, kazalarda bitmez birbirimize olan saygısızlıkta bitmez kural ihlalleride bitmez vesselam..

Geri