25 Nis 2008 #11 otomotivci Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 13 Şub 2008 Mesajlar 93 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et eğer fener yenilirse bende sizinle çalı toplarım karşı tarafta yer almam
25 Nis 2008 #12 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et dragon' Alıntı: Ben mangala mangal demem Sivas Paşabahçe'de yakılmadıkça,ete et demem kekik kokulu aet olmadıkça Genişletmek için tıkla ... aha bir de sivas cıktı e mecbur oraya da gideceğiz o zaman, gitti paracıklar benzine desene
dragon' Alıntı: Ben mangala mangal demem Sivas Paşabahçe'de yakılmadıkça,ete et demem kekik kokulu aet olmadıkça Genişletmek için tıkla ... aha bir de sivas cıktı e mecbur oraya da gideceğiz o zaman, gitti paracıklar benzine desene
25 Nis 2008 #13 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et birilerinin hala sözü var Ankaraya gelecekti ellerimle mangal yakıp ellerimle böbrek-bilimum et(aeti biz beceremeyiz) yedirecektim amaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeee:hıh:
birilerinin hala sözü var Ankaraya gelecekti ellerimle mangal yakıp ellerimle böbrek-bilimum et(aeti biz beceremeyiz) yedirecektim amaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeee:hıh:
25 Nis 2008 #14 E erkan34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2008 Mesajlar 1,634 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et pazar olsunda ne zaman olursa olsun ben gelirim
25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #15 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et LND' Alıntı: birilerinin hala sözü var Ankaraya gelecekti ellerimle mangal yakıp ellerimle böbrek-bilimum et(aeti biz beceremeyiz) yedirecektim amaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeee:hıh: Genişletmek için tıkla ... Cengiz abi 37 yaşında adamsın sözünü tutsana abi
LND' Alıntı: birilerinin hala sözü var Ankaraya gelecekti ellerimle mangal yakıp ellerimle böbrek-bilimum et(aeti biz beceremeyiz) yedirecektim amaaaaaaaaaaaaaaa neyseeeee:hıh: Genişletmek için tıkla ... Cengiz abi 37 yaşında adamsın sözünü tutsana abi
25 Nis 2008 #16 C.C Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ara 2007 Mesajlar 4,793 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 54 Siteyi ziyaret et dragon' Alıntı: Cengiz abi 37 yaşında adamsın sözünü tutsana abi Genişletmek için tıkla ... tamam samet ben zorla getiririm yavuzu,dün gece gidelim dedim boşver abi ne işimiz var ankarada dedi
dragon' Alıntı: Cengiz abi 37 yaşında adamsın sözünü tutsana abi Genişletmek için tıkla ... tamam samet ben zorla getiririm yavuzu,dün gece gidelim dedim boşver abi ne işimiz var ankarada dedi
25 Nis 2008 #17 JOCCO Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Tem 2006 Mesajlar 1,607 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 42 Siteyi ziyaret et Evet yer belli de tarihe ne diyelim? Bir de başlığı ona göre düzenleyelim.. :J
25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #18 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et konu açılalı 15 dk ve İstanbul için açılmış olmasına rağmen sanırım piknik Ankara'da olacak
25 Nis 2008 Konuyu Başlatan #19 dragon Editör Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Tem 2006 Mesajlar 4,695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Siteyi ziyaret et JOCCO' Alıntı: Evet yer belli de tarihe ne diyelim? Bir de başlığı ona göre düzenleyelim.. :J Genişletmek için tıkla ... Yok artık Lebron JAMES
JOCCO' Alıntı: Evet yer belli de tarihe ne diyelim? Bir de başlığı ona göre düzenleyelim.. :J Genişletmek için tıkla ... Yok artık Lebron JAMES
25 Nis 2008 #20 L LND Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Eki 2006 Mesajlar 8,672 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et hep yaptıgı şey normal karşılıyorum artık abi bi elime düşme Yavuz abi