İSTANBULDA SİZLE GERÇEKTEN İLGİLENEN MODİFiYECİ/TUNiNGÇİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hvp66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende body kit yaptırıcaktım reform tuninge ancak 1-2 ay sonra yaparız oda boş kalırsak gibi şeyler söylediler ve fiyat dahi vermediler oraya bu saatten sonra gitmemde yaptırmamda hiç bi işimi

bende body kit yaptırıcaktım reform tuninge ancak 1-2 ay sonra yaparız oda boş kalırsak gibi şeyler söylediler ve fiyat dahi vermediler oraya bu saatten sonra gitmemde yaptırmamda hiç bi işimi

alla allah..sen emre beyle konuş çalışan biri çıkmıştır sana telefona, ben bi far aldım deposunda kalmamış başka bi bayiden getirtti benim için, ardından 2 defa aradı beni menunmusun diye...sem tuning de mustafa abi muharremde iyidir

far konusunda ilgiliydiler indirimdir odur budur ama bodykit konusunda reform tuning sınıfta kaldı gözümde ve diğer alacağım şeyleride almıycam vazgeçtim. sem tuning mustafa ise ister komple opc ön tampon olsun ister ekleme olsun maalesef yapamam dedi o bilinen ön arka eklemeleri istersen yaparız dedi bende onu istemedim bilmiyorum bendemi var bi şanssızlık bu adamlarmı beceriksizdir nedir çözemedim..

bu fiber işi filan yapan adamların bi yerleri kalkmış ama anlamadım :/

aynen öyle ağzına sağlık valla. Geçen sene 206gti aracım vardı sem tuninge marşpiyel, arka stop ve çakar lamba siparişi verdim ön tampon ile arka tampon kalıbı olmadığı için onları yapamam dedi yine herzamanki gibi :) herneyse sipariş verdim verdim ve ogünde parasını banka havalesi yaptım Edirnedeyim şipariş verdiğimde en fazla 5 günde gelir dedi ancak benim malları yanlışlıkla Denizliye yollamış elemanları nasıl olduysa artık pek inandırıcı gelmedi :rolleyes: Denizliden istanbula ve istanbuldan tekrar bana yani Edirneye gelmesi 1-1.5 ayı buldu yaz başı söyledim yaz sonu anca geldi işte herneyse geldi bide baktık arka stopla çakar farlar yok nerde dedim gelmiş olması lazım vs lafları dediler yollarız birdaha dedi tabi kargo sürekli bana ait çakar farlar geldi stoplar yine gelmedi :D bu gelip gitmelerde marşbiyeli taktıralım dedik sığmıyor yanlara takılmıyor sanayide açtılar ettiler falan filan zar zor taktılar yani insan bu modifiye yaparken şahsen kendi adıma konuşuyorum parasıyla rezil oluyor resmen polis derdi bi yerden bu fibercilere iş yaptırmak başka biyerden aileyle uğraşmak başka biyerden rezil oluyorum kısacası :cry:

fiber yaptırmayın sizde zaten arabanın görüntüsünü bozuyor...

kalıbı olmayan ürünleri alıp kısa sürede, ve kalıbı olanlarla aynı fiyattan yapmalarına imkan yok,
fiber işi el işçiliği olduğundan hemen orjinal parça gibi yerine oturması da kolay değil, satana monte ettirmek en mantıklısı
ama orjinal yedek parçaymış gibi düşünmeyin fiber parçaları, bu şekilde sinirlenirsiniz ;)

aynen öyle ağzına sağlık valla. Geçen sene 206gti aracım vardı sem tuninge marşpiyel, arka stop ve çakar lamba siparişi verdim ön tampon ile arka tampon kalıbı olmadığı için onları yapamam dedi yine herzamanki gibi :) herneyse sipariş verdim verdim ve ogünde parasını banka havalesi yaptım Edirnedeyim şipariş verdiğimde en fazla 5 günde gelir dedi ancak benim malları yanlışlıkla Denizliye yollamış elemanları nasıl olduysa artık pek inandırıcı gelmedi :rolleyes: Denizliden istanbula ve istanbuldan tekrar bana yani Edirneye gelmesi 1-1.5 ayı buldu yaz başı söyledim yaz sonu anca geldi işte herneyse geldi bide baktık arka stopla çakar farlar yok nerde dedim gelmiş olması lazım vs lafları dediler yollarız birdaha dedi tabi kargo sürekli bana ait çakar farlar geldi stoplar yine gelmedi :D bu gelip gitmelerde marşbiyeli taktıralım dedik sığmıyor yanlara takılmıyor sanayide açtılar ettiler falan filan zar zor taktılar yani insan bu modifiye yaparken şahsen kendi adıma konuşuyorum parasıyla rezil oluyor resmen polis derdi bi yerden bu fibercilere iş yaptırmak başka biyerden aileyle uğraşmak başka biyerden rezil oluyorum kısacası :cry:

Böyle bir genellemede bulunmanız hem çok çirkin hem de çok yanlış, forum kurallarına da aykırı.

Geri