bende body kit yaptırıcaktım reform tuninge ancak 1-2 ay sonra yaparız oda boş kalırsak gibi şeyler söylediler ve fiyat dahi vermediler oraya bu saatten sonra gitmemde yaptırmamda hiç bi işimi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende body kit yaptırıcaktım reform tuninge ancak 1-2 ay sonra yaparız oda boş kalırsak gibi şeyler söylediler ve fiyat dahi vermediler oraya bu saatten sonra gitmemde yaptırmamda hiç bi işimi
bu fiber işi filan yapan adamların bi yerleri kalkmış ama anlamadım :/
bu fiber işi filan yapan adamların bi yerleri kalkmış ama anlamadım :/
aynen öyle ağzına sağlık valla. Geçen sene 206gti aracım vardı sem tuninge marşpiyel, arka stop ve çakar lamba siparişi verdim ön tampon ile arka tampon kalıbı olmadığı için onları yapamam dedi yine herzamanki gibi herneyse sipariş verdim verdim ve ogünde parasını banka havalesi yaptım Edirnedeyim şipariş verdiğimde en fazla 5 günde gelir dedi ancak benim malları yanlışlıkla Denizliye yollamış elemanları nasıl olduysa artık pek inandırıcı gelmedi Denizliden istanbula ve istanbuldan tekrar bana yani Edirneye gelmesi 1-1.5 ayı buldu yaz başı söyledim yaz sonu anca geldi işte herneyse geldi bide baktık arka stopla çakar farlar yok nerde dedim gelmiş olması lazım vs lafları dediler yollarız birdaha dedi tabi kargo sürekli bana ait çakar farlar geldi stoplar yine gelmedi bu gelip gitmelerde marşbiyeli taktıralım dedik sığmıyor yanlara takılmıyor sanayide açtılar ettiler falan filan zar zor taktılar yani insan bu modifiye yaparken şahsen kendi adıma konuşuyorum parasıyla rezil oluyor resmen polis derdi bi yerden bu fibercilere iş yaptırmak başka biyerden aileyle uğraşmak başka biyerden rezil oluyorum kısacası