kadıköyde GEDİKLER servisi.çok memnunum.pendikten kalkıp kadıköye gidiyorum hesabını siz yapın...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
meftun arkadaşın dediklerini bilmiyorum ama araçlara fabrika çıkışı shell tavsiye ediyorlar.5-40 lık yarı sentetik yağ kokuyorlar.benim araç ilk 7000km içinde yağ eksiltmesi yapmıştı ordan biliyorum.bu arada benzinli araçların da bakımları ya sene de bir ya da sene içinde 15bini görürse o zaman.sizin aracın yanlış hatırlamıyorsam odakta kdv siz bakım fiyatı 230-250 civarı birşey tazıyordu.Merhabalar,
Eminim daha önce çok tartışılmış olabilir ancak arama modülünü kullandığımda dıyurucu bir cevap alamadım.
- Aracım 2008 Astra 1.6H ve sanırım 10bin km bakımı geldi. (insp 9500 gibi çıktı ekranda )
- İstanbul'da avrupa veya anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz bir servis var mı? Müşteriyle ilişki açısından, bilgi açısından, işçilik açısından.. örneğin bakımda aracımın arka süspansiyonlarından gelen gırç gırç seslerini de yaptırmak istiyorum, ön göğüsten gelen tıkırtı seslerine de çare bulmalarını isteyeceğim, bu konularda tecrübeli bir servis var mı bildiğiniz. ayrıca aracımın sabitleme kopçası kopan paspaslarını da değiştirmek istiyorum, bunları garantiden mi değiştirirler, yoksa hediye verebilirler mi (sırf sağ paspası verseler de olur)
- İnanın ödeyeceğim paraya çok bakmıyorum, astarı yüzünden pahalıya gelmesin, işlerini düzgün ve temiz yapsınlar, bir müşteri olarak beni memnun etsinler yeter.
Önerileri bekliyorum. Teşekkürler,
meftun arkadaşın dediklerini bilmiyorum ama araçlara fabrika çıkışı shell tavsiye ediyorlar.5-40 lık yarı sentetik yağ kokuyorlar.benim araç ilk 7000km içinde yağ eksiltmesi yapmıştı ordan biliyorum.bu arada benzinli araçların da bakımları ya sene de bir ya da sene içinde 15bini görürse o zaman.sizin aracın yanlış hatırlamıyorsam odakta kdv siz bakım fiyatı 230-250 civarı birşey tazıyordu.