istanbuldan Selamlar

Ynt: istanbuldan Selamlar

Tabi öncelikle dediğiniz gibi benim asıl amacım 1.3 kötülemek değildi tam olarak benim asıl demek istediğim benim beklentilerimle eşleşmemesiydi. 1.3'ün de birçok avantajı var mesala yakıt tüketimi, vergi,sigorta ve kasko masrfaları gibi. Yani ekonomik bir araç ve dış görünüşü güzel bir araç diyebiliriz. Ben performans beklediğim için bana uygun gelmedi.

Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Bahsettiğiniz modifiyeleri nerede yaptırdığınızı öğrenebilir miyiz?

Resimleri yükleyebildim yardımlarınız çok teşekkürler ilk olarak. Araba ile ilgili tüm modifiye işlemler Opel Gerçek Oto Balmumcu (Sinan Bey) da gerçekleştirildi. Araba sıfır olacağı için biraz pahalı olduğunu bile bile yetkili serviste yaptırdım ki bişey olursa karşımda muhattap bulabileyim diye Allah'a şükür hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Hayirli ugurlu olsun
Allah kaza bela vermesin. 
Maşşallah motor ve renk tercihiniz cok yerinde olmus.

Resimlerinizi konunun basindaki mesajiniza ekledim.  bravoo

welllcommee

Diğer konuya yorum yaptım ama buraya da yapmış olayım. :) Tekrar hayırlı olsun araç gerçekten hem donanım, hem renk hem motor seçenekleri olarak fevkalade...

Güzel günlerde kullanın...

welllcommee aracınız hayırlı olsun.

Kazasız belasız binin inşallah hayırlı uğurlu olsun aramıza  welllcommee

welllcommee Aracınız hayırlı olsun.

VIII link' Alıntı:
Forumda birçok 1.3 sahibi abilerimiz ve arkadaşlarımız var. Genel olarak herkes aracından memnun.Özellikle ekonomiye yönelik araç alanlar 1.3 tercihi yapmışlar . Kendilerine göre aracın hızlanması ve ekonomisi güzel. Bu yüzden 1.3 ü de kötülememek gerek. Zaten kendisi performans aracı değil :) 1.6 yı test ettiğimde hızlanması olsun vites geçişleri olsun beni çok memnun etti diyebilirim . Beklediğim hantallıktan ziyade aracın atik olması ayrıca güzeldi. Performans ve ekonomi açısından çok doğru bir motor ve sizin tercihinizde çok yerinde olmuş diyebilirim .

+1

Geri