istanbullu kimler var?

İdealtepe de ikamet ediyorum :) Bostancı,küçükyalı,idealtepe,maltepe,sahil komple şeridi :),kurtköy,beykoz'da görebilceğiniz kesindir :D

Avcılar, Büyükçekmece, Ortaköy çemberinde herzaman görebilirsiniz..Opel markası etrafta cok oldugu ıcın bı turlu ayırt edemıyorum gördüklerimi siteden mı degıl mı dıye..

kışı öğrencilikten dolayı muğlada geçirsem de doğma büyüme istanbulluyum.
GOPaşa +999 :D

Florya Avcılar Yeşilköy B.K.Çekmece Velifendi :) minibüs hattı gibi oldu :) Görürseniz korna yapıp slm verin arada yapıyorum ben, yabancı çıkıo bakıyolar garip garip :)

bakın bi komşu bulduk nerdeyse:Dbende küçükyaldıyım.bostancı bağdat caddesi arasnda karşılaşabliriz:)

Karşılaşırız tabiii yaaa :) yolda görürsem seni atlarsam önüne abi ben ben oplim.net ten diye kızma bana :D aramızda 1 km var :rolleyes:

ortak bi noktada bi buluşma tarzı bişi yapılabilir gibi sanki;)mesela etiler balkon.ne dersiniz...

ortak bi noktada bi buluşma tarzı bişi yapılabilir gibi sanki;)mesela etiler balkon.ne dersiniz...

ortak buluşma güzelde neden etiler :) ayrıca kesin kaybolurum ben orda karşıyı birtürlü çözemiyorum.her gidişimde yollar değişik oluyor valla...ama hayır demem ortama ayak uydururuz :rolleyes: :rolleyes:

ortak buluşma güzelde neden etiler :) ayrıca kesin kaybolurum ben orda karşıyı birtürlü çözemiyorum.her gidişimde yollar değişik oluyor valla...ama hayır demem ortama ayak uydururuz :rolleyes: :rolleyes:

avcılarda oturanlar war die yoksa fenerde melita, cadde falan da olur:)zaten dibimde yerler.arka arkaya, beraber falan da geçeriz sıkıntı olmaz.hem de güzel bi yer balkon...

avcılarda oturanlar war die yoksa fenerde melita, cadde falan da olur:)zaten dibimde yerler.arka arkaya, beraber falan da geçeriz sıkıntı olmaz.hem de güzel bi yer balkon...

aman hacı melita,fener deme bana da :D valla çok sıkılıyorum ordan artık 2 senedirde gitmiyorum...benim aklıma çamlıca geldi karşıdan gelenler içinde hemen köprü ayağın da ama ortak karar etiler çıkarsa paşa paşa gideriz :)

Geri