- Konuyu Başlatan
Kadir sende biliyorsunki cok aradım ve sonunda buldumabi hayırlsı olsun araba tam aradığın istediğin gibi kazasız belasız güle güle kullan
Passat nederse hic düşünmedim oda benım hosuma gıtmıyorabicim mükemmel arac baylıyorum bu elegance'lere harika arac cidden,kazasız belasız..
bu araba varken bora neymiş allah askına hadi passat olsa tamam..
maşallah elegance sür beni diyo..
tesekkur ederım sunroof fabrıkasyon ozel istekHayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.
Sunroof sonradan takılmış sanırım.
tesekkurlerhayrlı olsun guzel arac kazasız belasız kullan arkadasım
demekkı ısteyınce hersey oluyorhayırlı olsun istediğiniz omuş kazasız belasız....
tesekkur ederım
Burak aracı kahramanmarastan bir polis arkadastan sahibinden.com üzerinden aldım aslında arac kayserılı kayserili bir sirkete aitmiş sanırım makam aracı olarak kullanılmıs ben 3. sahıbıyım bende oncekı sahıbı 2 ay once almıs devrınıde uzerıne almamıs arac ılk sahıbınden öz-sa otomotıve takas olarak gecmıs yanı ben devrını öz-sa dan alacagım arac 2001 10ay da trafıge cıkmıs km 114000 de bırak boyayı çizik yokBülent abi hayırlı olsun kazasız belasız bu arabayı kayseri'de hiç görmedim kaç model km si kaç ne kadar aldın bilgilendirirsen sevinirim.
tesekkur ederım cengiz bende ki vectra sevgisi tutku oldu astralara baktım ama hiç iç acıcı arac degillerHayırlı olsun Bülent.
Yine vectra dan vazgeçemedin yani.
Kazasız belasız hayırlı günlerde kullan
tesekkur ederım sagol Osmanhayırlı olsun abicim kazasız belasız bin...otomatik mi? km kaçta ? Sunroof sonradan olmuş bencede
otamatık aracı bedava versinler almam km 114000