İşte 97 CD'den 01 Elegance'a Geçişin Resimleri

abi hayırlsı olsun araba tam aradığın istediğin gibi kazasız belasız güle güle kullan
Kadir sende biliyorsunki cok aradım ve sonunda buldum

abicim mükemmel arac baylıyorum bu elegance'lere harika arac cidden,kazasız belasız..
bu araba varken bora neymiş allah askına hadi passat olsa tamam..
maşallah elegance sür beni diyo..
Passat nederse hic düşünmedim oda benım hosuma gıtmıyor

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah.

Sunroof sonradan takılmış sanırım.
tesekkur ederım sunroof fabrıkasyon ozel istek

hayrlı olsun guzel arac kazasız belasız kullan arkadasım
tesekkurler

hayırlı olsun istediğiniz omuş kazasız belasız....
demekkı ısteyınce hersey oluyor
tesekkur ederım

Bülent abi hayırlı olsun kazasız belasız bu arabayı kayseri'de hiç görmedim kaç model km si kaç ne kadar aldın bilgilendirirsen sevinirim.
Burak aracı kahramanmarastan bir polis arkadastan sahibinden.com üzerinden aldım aslında arac kayserılı kayserili bir sirkete aitmiş sanırım makam aracı olarak kullanılmıs ben 3. sahıbıyım bende oncekı sahıbı 2 ay once almıs devrınıde uzerıne almamıs arac ılk sahıbınden öz-sa otomotıve takas olarak gecmıs yanı ben devrını öz-sa dan alacagım arac 2001 10ay da trafıge cıkmıs km 114000 de bırak boyayı çizik yok

Hayırlı olsun Bülent.
Yine vectra dan vazgeçemedin yani.
Kazasız belasız hayırlı günlerde kullan
tesekkur ederım cengiz bende ki vectra sevgisi tutku oldu astralara baktım ama hiç iç acıcı arac degiller

hayırlı olsun abicim kazasız belasız bin...otomatik mi? km kaçta ? :) Sunroof sonradan olmuş bencede
tesekkur ederım sagol Osman
otamatık aracı bedava versinler almam km 114000

Hayırlı olsun Bülent, kazasız belasız, iyi günlerde kullan.

tesekkur ederım savas abı sıze ılanda gösterdigim arac bu ıyı tercıh dıyordunuzya

Bir tane daha vardı, 2001 (tam hayırlamıyorum ama) model 2.0, 7000 veya 8000 km.de. Araç çok temiz ama fiyatı biraz pahalı. Biraz hesaplı + otomatik olsaydı 91 modeli satıp ben bile düşünebilirdim.

savas abı bu 20000 tl degılmıydı fıyatı artırmıs vede benzın hedıye yapmıs baksana

Yok fiyat aynıydı

Geri