İşte Saddam Hüseyin in İdam Anı

Saddam kötüydü yada iyiydi sen seversin yada sevmezsin.
Beni Türkiyenin yapmadığı ilgilendirir saddamın asıldığı an asarsın apoyu bak bütün dünya gözdağı neymiş görsün .
bakalım o zaman hesap sorabilirmiydi saddamın asılmasına sessiz kalan amerika ve avrupa .
bakalım o zaman ötebilirlermiydi insan hakları ötemezlerdi çünkü herşeye he dersen tepene daha çok binerler ama höyt öteye git havlama dersen saddama yaptıkları gibi susarlar...

çok yazık çok

elegans haklısın kardeşim... aynen...

TheOne' Alıntı:
Asılmamış da olabilir...

Akşam haberlerinde CIA raporlarının da doğruladığı bir haber yayımlandı.

Asılanın Saddam Hüseyin' in dublörü Ahmet diye biri olduğu Saddam' ın da Suudi Arabistan' da bulunduğu söylendi...

????????????????????

TheOne' Alıntı:
Akşam haberlerinde CIA raporlarının da doğruladığı bir haber yayımlandı.

Asılanın Saddam Hüseyin' in dublörü Ahmet diye biri olduğu Saddam' ın da Suudi Arabistan' da bulunduğu söylendi...

evet ya bende izledim saddamın yüzünde ben varmış idam edilende yok. saddamın dişleri yapılıymış bem beyaz idam edilenin dişleri düzensiz ve uzun . adamın dublörü asılmış diyolar . saddam sa suudi arabistanda çelilmiş bir resmini yayınlamışlar.

arkadaslar bana encok dukunan islam dinini secmis birinin en kutsal günlerden olan arefe günü asılmasıydı. biraz daha beklense daha ii oludu diye düşünüyorum adamı katil diye asanlar ne olur cok merak ediyorum

Geri