İşte Vectra B OPC ZENDER...Türkiyede bir eşi yok...

Böyle emek harcanan arabaları gördükçe mutlu oluyorum. Bu tür arabaların hepsinde emek var. Para önemli değil harcanan zaman, patlatılan kafa ve emek paha biçilemez. Çok paralı adam biliyorum apaçi style araba yapıyor... Benim arabam yaz kış oda sıcaklığında muhafaza ediliyor :) Emek verince kendini hemen gösteriyor muhakkak karşılığını alıyorsunuz. Yağmurun altında kahvehanelerde olan tahta iskemleyi çekip eline şemsiye alıp diğer elinde de sıcak ince bellide çayın, marşa basıp arabayı seyretmek, onun motor homurtusunu duymak istiyorsun. Delimiyim ne.... :) Elinize sağlık abi. [MENTION=57116]Jettaco[/MENTION]

Böyle emek harcanan arabaları gördükçe mutlu oluyorum. Bu tür arabaların hepsinde emek var. Para önemli değil harcanan zaman, patlatılan kafa ve emek paha biçilemez. Çok paralı adam biliyorum apaçi style araba yapıyor... Benim arabam yaz kış oda sıcaklığında muhafaza ediliyor :) Emek verince kendini hemen gösteriyor muhakkak karşılığını alıyorsunuz. Yağmurun altında kahvehanelerde olan tahta iskemleyi çekip eline şemsiye alıp diğer elinde de sıcak ince bellide çayın, marşa basıp arabayı seyretmek, onun motor homurtusunu duymak istiyorsun. Delimiyim ne.... :) Elinize sağlık abi. [MENTION=57116]Jettaco[/MENTION]

Beni etiketlemissiniz ancak arac [MENTION=15551]The Day Walker[/MENTION] Kerem abinin büyük emekler verdigi aracı :) ancak yazdıklarınız cok hoş..emek verirsen karsılıgını alırsın..:bir: Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize.

Buyrun benim :)

Teşekkür ederim güzel şeyler yapmak en önemlisi zevk aldığı şeyleri yapmak insana büyük keyif veriyor.
Şu ncdr işi canımı sıksada biraz durmak yok yola devam.O hatayı çözer çözmez geri vites kamerası tv tuner,video player bağlayacağım.
Şimdi de şu plazma tacho yu alıyorum.İçerinin havası değişsin.Ortada opc yazacak.Mavi-beyaz renkli ve 260 kmh-7000 rpm li olanından :

https://moman.pl/eu/opel-vectra-b,189,240.html

3.sırada olan design 3 modeli :)

Nisan başında tüm contaları,alt takımı ve şanzımanı sıfırlamak,yenilemek,temizlemek,gerekirse boyamak için motoru indirdiğim zaman kaputun içini opc mavi yapacağım.1 ay sonrada komple opc mavi olacak sevgili düldülüm Allah izin verirse :)

Beni etiketlemissiniz ancak arac @The Day Walker Kerem abinin büyük emekler verdigi aracı :) ancak yazdıklarınız cok hoş..emek verirsen karsılıgını alırsın..:bir: Allah kazasız belasız sürüşler versin hepimize.
Yorumum sizin aracına yaptığınız emekler içinde geçerliydi ondan etiketledim:rakir:

Aynalar süpper.. kaputta gunes yanigimi var? Videoda oyle gorunuyor gibin geldi..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynalar süpper.. kaputta gunes yanigimi var? Videoda oyle gorunuyor gibin geldi..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederim.Evet kaputta ve tavanda güneş yanığı,sağında solunda veletlerden komple çizikler mevcut.Allah izin verirse rengi komple değiştirip şu renk opc mavisi yapmayı düşünüyorum;

20120522_065721_zps70a6c438.jpg

bu renge hastayım :rakir: gerçekten çok hoş bir renk. geçenlerde bizim reklamcı arkadaşa gösterdim bu rengi abi dedi senin arabayı komple kaplarım istersen bu renge dedi. ne kadara yaparsın dedim 1000-1.200 tl civarı tutar dedi. yok kalsın dedim çok para çünki... daha jant alamadım motor yaptırmaktan.:D

bu renge hastayım :rakir: gerçekten çok hoş bir renk. geçenlerde bizim reklamcı arkadaşa gösterdim bu rengi abi dedi senin arabayı komple kaplarım istersen bu renge dedi. ne kadara yaparsın dedim 1000-1.200 tl civarı tutar dedi. yok kalsın dedim çok para çünki... daha jant alamadım motor yaptırmaktan.:D

Bu ton Türkiyede yok.Yakın tonlar var.Onada kalitesine rengine güvenmediğim için bulaşmadım.Nasılsa komple boyaya ihtiyacı var.Yapmışken tam olsun...
Madem yapacağım bir hayır,tutuyum bacağını ayırayım :)

Bu ton Türkiyede yok.Yakın tonlar var.Onada kalitesine rengine güvenmediğim için bulaşmadım.Nasılsa komple boyaya ihtiyacı var.Yapmışken tam olsun...
Madem yapacağım bir hayır,tutuyum bacağını ayırayım :)

valla kardeşim niyetin varsa hiç bozma dediğin gibi de birşey yapacaksan da eğer imkanın varsa en iyisini yap. bu renk çok tatlı arabaya çok yakışıyor. inşallah istediğin gibi olur güle güle binersin.

Geri