arkadaşlar sizi ailem gibi gördüğüm için sizlerle paylaşmak istedim 4 sene önce babam bana 20 lira vermişti harçlık için bende onunla gidip 2300 nokia bi telefon aldım ve bunu sahibinden.com'a koydum satmak için ve 60 liraya sattım bu cihazı ve bu şekilde telefon alıp satmaya başladım gece 12 demeden sabah 8 demeden kar kış demeden telefon alıp sattım internet üzerinden 2.800 lira paraya ulaştım babamın 98 uzay kasa 2.0 cd aracı vardı ev aldığımız için bunu mecburen sattık ve arabaya alışkın olduğumuzdan arabasız olmaz dediğimizden ben babama elimdeki parayla araba alcağımı söyledim inanmadı hurda bir araba alırsın dedi ve 2 ay aradım bir salı günü kadıköyden gidip 87 taunusumu aldım kapıya getirip koydum ve buyur baba sana ford dedim ama emin ol tekrar opele ulaşacağım dedim ozaman 2.800 lira olan param şuan bana 93 vectra 1.8 a almayı nasip etti Rabbime sonsuz şükürler olsun buyrun bu parayı yapmak için alıp sattığım araçlar
2012 yılının 3.ayında kendime aldığım ilk arabam 87 taunus 1.6 2.800 liraya alıp 3.250 liraya sattım 2 ay sonra
2012 yılın 5.ayında 2.arabamı aldım reno manager 1.7 3.800 liraya alıp 5.250 liraya sattım.
2012 yılın 8.ayında aldığım 3.arabam 95 model şahin 5.100 liraya aldım 8.000 liraya sattım
bu şekilde aldım
bu şekile getirip sattım.
ve sonunda istediğime ulaştımm 93 model 1.8 s klimalı vectra'mm
bunu henüz yeni aldım yavaş yavaş bu aracımıda toparlıyorum hedefim bu arabamdan sonra uzay kasa vectra olacak.
sizi yakın gördüğüm ve içimden gelerek bu konuyu açıyorum azim eder ve yürekten birşeyi istersen ulaşırsın ben buna inandım aldığım arabaların seçenekleride neden bu diye sorarsanız babam ve ben hep bu arabaları merak etmişizdir hepsinide gözüm kapalı ve en orjinal şekilde bulup aldım
2012 yılının 3.ayında kendime aldığım ilk arabam 87 taunus 1.6 2.800 liraya alıp 3.250 liraya sattım 2 ay sonra
2012 yılın 5.ayında 2.arabamı aldım reno manager 1.7 3.800 liraya alıp 5.250 liraya sattım.
2012 yılın 8.ayında aldığım 3.arabam 95 model şahin 5.100 liraya aldım 8.000 liraya sattım
bu şekilde aldım
bu şekile getirip sattım.
ve sonunda istediğime ulaştımm 93 model 1.8 s klimalı vectra'mm
bunu henüz yeni aldım yavaş yavaş bu aracımıda toparlıyorum hedefim bu arabamdan sonra uzay kasa vectra olacak.
sizi yakın gördüğüm ve içimden gelerek bu konuyu açıyorum azim eder ve yürekten birşeyi istersen ulaşırsın ben buna inandım aldığım arabaların seçenekleride neden bu diye sorarsanız babam ve ben hep bu arabaları merak etmişizdir hepsinide gözüm kapalı ve en orjinal şekilde bulup aldım