İsteyen Olur mu Bilemem ( Opel Anahtarlık ve sibop Kapak )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan abi kargo geldi. Valla eline koluna emeğine sağlık taktım arabaya çok güzel oldu. Bide bu sinyal çerçevesi olayına girelim abi emin ol onada yoğun istek olur :)
Arkadaşlar resimleri atıcam şimdi buraya bakarsınız çok şık duruyo

sinyal cercevesi harika olur gercekten :)

YENİ LİSTE SON 4 Kişi Bekleniyor
onlarda pazartesi gelmez ise yedeklere geçelim bence :rakir::rakir::rakir:

1-ykpcftc . OK
2-ilker_yusuf OK:
3-uploader - OK.
4- kustooo - OK
5- TheEye - Ödeme Yapılmadı
6- cybercat - OK
7- Jettaco - OK
8- multispace - Ödeme Yapılmadı
9-miralay - OK
10-canım opelim - Ödeme Yapılmadı
11- isobln - Ödeme Yapılmadı
12 - corsa2012 - OK

YEDEK Kontenjan
1- bypolat
2- whiteman
3- paroda
4- hizirali006

Eğer İlk listeden Ödeme Yapılmaz ise veya Vazgecilir ise Yedek Kontenjandaki Sıra ile arkadaşlara ulaştıralım .

+ Gerekli çoğunluğu yine toplar isek yeni sipariş verelim . ben Yardıma Hazırım her zaman .

ÖDEME YAPMAYANLAR İÇİN :

GARANTİ BANKASI Şb. KODU 093 / Hesap No 6680492 - KASIMPAŞA ŞB.
IBAN : TR84 0006 2000 0930 0006 6804 92

Masrafsız ( kemiksiz 13,50 TL Bekliyorum )

Sonra Özel Mesajdan Kargo adreslerinizi ve Havale yaparken Forum Kull. Adınızı Yazmayı Unutmayınız .

Pazartesini iple bekliyorum....
:)

hakan abi kargo geldi. Valla eline koluna emeğine sağlık taktım arabaya çok güzel oldu. Bide bu sinyal çerçevesi olayına girelim abi emin ol onada yoğun istek olur :)
Arkadaşlar resimleri atıcam şimdi buraya bakarsınız çok şık duruyo

insallah bakalim yapalim yoplu alim yaparsak belku pazarlikci bir satici buluruz :thumbup:

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Anahtarlık gerçekten çok güzel yaptırdığım OPC logoluyu bile çıkardım :)

walla boyle sen ve sizler sevinince para bile almak cok ayip geldi saniyorum insan 3 liralik seyden ne kadar mutlu oluyor ya wallaa kardes gule gule kullan :) her an sakalanabilirsin :p

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ürünler için teşekkür ederim.Çok güzeller.Acaba ilk kimin sibop kapakları yürütülcek :) şom ağızlılık yaptım ama burdan yazsın :)

Ürünler için teşekkür ederim.Çok güzeller.Acaba ilk kimin sibop kapakları yürütülcek :) şom ağızlılık yaptım ama burdan yazsın :)
Valla dün benim arkadaşlarım da beni korkuttu yok bunu hemen çalarlar geçen bnm kını de çaldılar dedi bende sadece binerken takcam dün taktım biyere gidrken takıorum evin önüne gelince söküorum walla napim :D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri