İsteyen Olur mu Bilemem ( Opel Anahtarlık ve sibop Kapak )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet biraz daha acıklarmısınız :)

eger bu sekildeyse bendende +1

aynen öyle exta başka bir masraf yok

tabii tek kusurumuz şu an zaman oda yaklaşık

tahmin ediyorum 10 15 günü bulur .

simdi listeyi toparlayıp en erkenden siparişi versek anca gelir diyorum ...

ne dersiniz bir kaç gün daha bekleyelim mi görmeyen opelim üyeleri için ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beklemekte benim için bir sıkıntı yok.Nasıl yapacağız ödemeyi falan filan :)

aynen öyle exta başka bir masraf yok

tabii tek kusurumuz şu an zaman oda yaklaşık

tahmin ediyorum 10 15 günü bulur .

simdi listeyi toparlayıp en erkenden siparişi versek anca gelir diyorum ...

ne dersiniz bir kaç gün daha bekleyelim mi görmeyen opelim üyeleri için ...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi[
Toplu alimda indirim olmayacaksa fazla beklemeyelim.1-2gün falan.Daha sonra siz listeyi yapın burda onay verelim gelsin malzemeler :)

merak etme gümrükcüyüz usd100 kadar sorun yoktur ...

Valla bende o işlerdeyim, kişisel kullanım için sınır 75 euro iken, ticari amaçta sınır yoktur ve 3 adetten fazlası ticari amaca girecektir. Mevzuata bakın, uygulanır uygulanmaz, Pim deki görevliye bağlı ama kural bu, bilginiz olsun. 20 dolarlık 15 tane rolesi geçmeyen çok kişi gösterebilirim. Pim deki personele bağlı biraz da.

Yani ben yurtdışından bazen aynı kolide 1.43 ölçekli 10 tane araba getirttiğimi bilyiorum hiç takılmadı bugüne kadar...zaman sıkıntısı benim içinde yok bekleyebilirim... Abi sen siparişi vereceğin zaman yada verdiğinde IBAN numaranı yolla özelden ben tutarı sana göndereyim.

Valla bende o işlerdeyim, kişisel kullanım için sınır 75 euro iken, ticari amaçta sınır yoktur ve 3 adetten fazlası ticari amaca girecektir. Mevzuata bakın, uygulanır uygulanmaz, Pim deki görevliye bağlı ama kural bu, bilginiz olsun. 20 dolarlık 15 tane rolesi geçmeyen çok kişi gösterebilirim. Pim deki personele bağlı biraz da.

çinliler işi bilip üzerine sample veya gift yazıp tutarı düşük gösteriyır zaten küçük paket olucak inş.

siparişleri yarın akşam toparlayıp verelim derim

Siparişler HALEN AÇIK İSTEYENLER Konuya Bekleniyorsunuz ...
:d

aynı ürün bende var bi kaç aydır kullanıyorum. kapakların üzerindeki ve anahtarlıktaki opel amblemi yapıştırma ve pek dayanıklı bir yapıştırıcısıda yok. anahtarlık kapakları söküp takmak için anahtar olarak kullanılıyor. ben çalmasınlar diye anahtarlıkla kapakları iyice sıktım. elle sökülemiyorlar artık ya anahtarlık lazım yada pense tarzı birşey :D

+1 benide ekleyin lütfen listeye.Ödemeyi nasıl yapıyoruz.ürünler gelince I-ban yoluyla mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri