olsun genede bız bu seferlık gorevımızı yapalım belkı plakayı kara lısteye felan alıyolardır? sahıbınden de
Yanlış anlama, iyi yapmışsın. Benim aklıma gelmedi. Gelse bende şikayet ederdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olsun genede bız bu seferlık gorevımızı yapalım belkı plakayı kara lısteye felan alıyolardır? sahıbınden de
Bu ilan sahibini şikayet etmek veya mesaj gönderip aracın pert olduğu söylemek yanlış olduğunu düşünüyorum
Asıl olay pert olan aracın trafiğe çıkması yanlış. Yani sigorta şirketlerin oyunu bunlar. Satıcıda ben suç aramam.
haklısınız devletın sacmalıgı sonucta arac pert ıse yada agır hasarlı ıse dagıtcaksın aracı bı daha cıkmasına ızın vermıceksın.. ama devlet buna ızın verıyor dıyede ınsanları kandırmaya gerek yok dımı...Bu ilan sahibini şikayet etmek veya mesaj gönderip aracın pert olduğu söylemek yanlış olduğunu düşünüyorum
Asıl olay pert olan aracın trafiğe çıkması yanlış. Yani sigorta şirketlerin oyunu bunlar. Satıcıda ben suç aramam.