Ynt: İvmelerein arka fonundaki kırmızı ışık
arkadaşların dedği gibi sadece Flexride özelliğine sahip araçlarda var.
arkadaşların dedği gibi sadece Flexride özelliğine sahip araçlarda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam şu görüntüyü koyma sattırcaksn arabayı bide sıra beklicezNewPa1n link' Alıntı:arkadaşların dedği gibi sadece Flexride özelliğine sahip araçlarda var.
ben de fleyksirayt istiyom!! ben de 18inç jant istiyom!! benim neden fleysksiriaytım yok!! bana neden jantlarım böyle değil!!NewPa1n link' Alıntı:foruma verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim bidaha böyle resimler paylaşmıcam
ben de fleyksirayt istiyom!! ben de 18inç jant istiyom!! benim neden fleysksiriaytım yok!! bana neden jantlarım böyle değil!!hllb link' Alıntı:[quote author=NewPa1n link=topic=1668.msg36064#msg36064 date=1307642852]
foruma verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim bidaha böyle resimler paylaşmıcam
ben de fleyksirayt istiyom!! ben de 18inç jant istiyom!! benim neden fleysksiriaytım yok!! bana neden jantlarım böyle değil!!ulas79 link' Alıntı:[quote author=hllb link=topic=1668.msg36073#msg36073 date=1307643934]
[quote author=NewPa1n link=topic=1668.msg36064#msg36064 date=1307642852]
foruma verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim bidaha böyle resimler paylaşmıcam