Iyi niyet garantisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dolphin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki size göre servisin yapması gereken nedir. Sizce maliyeti ne kadardır.. Ayrıca bu arabaya yağ koyup yürütmemde bir sakınca varmıdır?

Peki ben servise sadece turboyu değiştirmem yeterlimidir? Maliyeti ne olması normaldır? Arabam 2014 model opel astra sedan benzinli

27 binde böyle arıza vermesi sizin hatanız değil. Aracın arka camına "bu araç 27000 km de intercoller e yağ basmıştır. 10 bin tl masraf açmıştır" diye yazdırın ve aldığınız opel bayinin kapısının girişine park edin.

size denilen her ne varsa bir kaç yerden teyit ettirin. her söylenene inanmayın. geçmiş olsun. sonuç olarak burada paylaşım yaparsanız bizlere yol gösterici olur.

27 binde böyle arıza vermesi sizin hatanız değil. Aracın arka camına "bu araç 27000 km de intercoller e yağ basmıştır. 10 bin tl masraf açmıştır" diye yazdırın ve aldığınız opel bayinin kapısının girişine park edin.

Ve de 50 mt uzaktaki başka bir aracın içinden de kamera ile aracınıza ne yaptıklarını kayıt edin...

Şu anda hem opel odağa hemde izmirdeki genel merkeze ihtarname gönderip tespit davası açtım. Sonucunu sizlerle paylaşacağım.

Konu içinde aracın tanıyan var mı? Marka olarak?

http://www.memurlar.net/haber/695368/kamu-gorevlisinin-sifir-aldigi-otomobil-hasarli-cikti.html

headline.jpg

Son düzenleme:
Abim attığın linkteki araç Volkswagen Jetta..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben de nette okurken haberi , kesin bu Jetta dedim zaten.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

Eyvallah benim dikkatimi buna benzer haberlerde hep Alman araçlarında bu durum var. Boyalı kazalı değişmiş falan filan tesadüf olamaz sanırım bu kadarı da.

Geri