30 Tem 2012 #11 ilkem07 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ara 2009 Mesajlar 923 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et qermanymuscLe' Alıntı: walla bunun aynısını yapmaya kalksan bı vectra a parası daha harcanır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Türkiyede istesende yaptıramassın böyle bir araç.
qermanymuscLe' Alıntı: walla bunun aynısını yapmaya kalksan bı vectra a parası daha harcanır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Türkiyede istesende yaptıramassın böyle bir araç.
30 Tem 2012 Konuyu Başlatan #12 qermanymuscLe Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2012 Mesajlar 67 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et ilkem07' Alıntı: Türkiyede istesende yaptıramassın böyle bir araç. Genişletmek için tıkla ... param oLsun bak Nasıl yaptırıloyor. olmaz yapılamaz diye bişey yok diye düşünüyorum sadece paran oLsun boyle konularda ! :bir:
ilkem07' Alıntı: Türkiyede istesende yaptıramassın böyle bir araç. Genişletmek için tıkla ... param oLsun bak Nasıl yaptırıloyor. olmaz yapılamaz diye bişey yok diye düşünüyorum sadece paran oLsun boyle konularda ! :bir:
30 Tem 2012 #13 A AlicanNalbat Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2010 Mesajlar 353 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et oldukça vahşi olmus bende b2 yi yapıcam zamanla
27 Ağu 2012 #14 ESEN_26 Kayıtlı Kullanıcı 26-Eskişehir Katılım 21 Tem 2009 Mesajlar 774 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 44 Siteyi ziyaret et bencede TÜRKİYE'de bir aracı bu hale getirebilmek bu kadar iyi bir işcilik bulabilmek pek mümkün olmasa gerek..
bencede TÜRKİYE'de bir aracı bu hale getirebilmek bu kadar iyi bir işcilik bulabilmek pek mümkün olmasa gerek..
27 Ağu 2012 #15 ESEN_26 Kayıtlı Kullanıcı 26-Eskişehir Katılım 21 Tem 2009 Mesajlar 774 Tepkime puanı 0 Puanları 16 Yaş 44 Siteyi ziyaret et AlicanNalbat' Alıntı: oldukça vahşi olmus bende b2 yi yapıcam zamanla Genişletmek için tıkla ... vahşimi ? DEHŞET-ÜL VAHŞET bişey bu
AlicanNalbat' Alıntı: oldukça vahşi olmus bende b2 yi yapıcam zamanla Genişletmek için tıkla ... vahşimi ? DEHŞET-ÜL VAHŞET bişey bu
29 Ağu 2012 #16 Poem Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 23 Mar 2009 Mesajlar 374 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 51 Siteyi ziyaret et ESEN_26' Alıntı: bencede TÜRKİYE'de bir aracı bu hale getirebilmek bu kadar iyi bir işcilik bulabilmek pek mümkün olmasa gerek.. Genişletmek için tıkla ... Çok doğru bence de. Böyle yaratıcı ve itinalı usta ya da ustaları nerde bulucan bir arada Türkiye'de. Hiç inanmam.
ESEN_26' Alıntı: bencede TÜRKİYE'de bir aracı bu hale getirebilmek bu kadar iyi bir işcilik bulabilmek pek mümkün olmasa gerek.. Genişletmek için tıkla ... Çok doğru bence de. Böyle yaratıcı ve itinalı usta ya da ustaları nerde bulucan bir arada Türkiye'de. Hiç inanmam.